Vinna eller försvinna i morgondagens Kvartsfinal 4
Nyhet2022-04-06
Spänning, dramatik, vinna eller försvinna? Vilken kvartsfinalserie vi bjuds på! Det är dock Frölunda som har gått segrande ur samtliga matcher och imorgon torsdag väntar måstematch i VIDA Arena. Då behövs ditt stöd mer än någonsin!

I fredags inleddes kvartsfinalspelet mellan Frölunda och Växjö. Endast två poäng skiljde lagen åt efter 52 grundserieomgångar och vi visste redan på förhand att det skulle bli en jämn matchserie. Och OM det har varit! Samtliga tre spelade kvartsfinaler har gått till overtime. Väl där är det Frölunda som knipit segrarna och det står 3-0 i matchserien.

I och med det väntar måstematch för Växjö Lakers imorgon hemma i VIDA Arena när Kvartsfinal 4 ska spelas. Då är det dags att skriva historia och göra det ingen annan lyckats med i svensk ishockey - Vända och vinna fyra raka matcher. För att lyckas behövs ditt stöd på läktaren 🧡

För den som säkrar en sittplats i loungen på Plan 3 bjuds man dessutom på vernissage, där konstnären Michael Carlsson som en hyllning till Sam Hallam och hans fina historia i Växjö Lakers kommer ställa ut tavlor från utställningen "THE ERA". Michaels måleri gestaltar sig genom det abstrakta och figurativa i konsten med inslag av geometriska former.

BILJETTER

» Säkra din plats

BOKA BORD I RESTAURANGERNA

Sharing buffé | Restaurangen
Imorgon serveras en populär och genomtänkt sharing-buffé i vår fine dining-restaurang. Spännande smaker genom samtliga sex rätter bestående av en förrätt, fyra olika huvudrätter på buffé samt efterrätt.
» Se meny
» Boka bord

Pris
Vuxen 595 kr
Barn 6-12 år 250 kr
Barn 2-5 år 150 kr

American BBQ | Plan 4
På högsta etage finner ni vår livesportbar som imorgon serverar en smaskig American BBQ buffé. Det serveras bland annat klassiska Texas chicken wings, pepper sirloin steak, french fries och goda såser.
» Se meny
» Boka bord

Pris
Vuxen 575 kr
Barn 6-12 år 250 kr
Barn 2-5 år 150 kr

Varmt välkomna till en kokande VIDA Arena!

PR & Kommunikation Carolina Toresson