• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt

17 september - 12 oktober

Förrätt 
Kuvertbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Jordärtskocksoppa med örtkrutonger
Insalata Caprese
Skaldjurscheesecake på kavringsbotten toppad med löjrom
Koreansk råbiff

Varmrätt
Helstekt oxfilé
Timjanmarinerad lammytterfilé
Halstrad röding med citronsmörsås
Haricots verts
Potatisgratäng
Örtslungad mandelpotatis
Hemslagen bearnaisesås & rödvinssås

Efterrätt
Ost & fruktfat

Rabarberpaj med äkta vaniljsås
Morotskaka med philadelphiafrosting

Kräftskiva 21 september

På grönsaksdelen
Smör och tre sorters bröd
Krispig grönsallad
Tomatsallad med dill
Rhode island
Aioli

På den varma buffén
Västerbottenpaj
Kantarellpaj
Dillkokta småländska kräftor
Räkor
Prinskorv
Isterband
Köttbullar
Janssons frestelse

Som avslutning
Ostbricka, frukt & kex

19 oktober - 16 november

Förrätt 
Kuvertbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Hummersoppa med örtkrutonger
Päronsallad med ädelost & hasselnötsvinegrette
Kantarellpaj med syltad rödlök och serranoskinka
Grillad chorizo med srirachamajo & friterad schalottenlök

Varmrätt
Helstekt oxfilé
Hjort med rosmarin
Pocherad bergtunga med räkor brynt smör & pepparrot
Rostad sötpotatis med elefantvitlök, sparris & lök
Potatisgratäng
Bakad tomat
Hemslagen bearnaisesås & rödvinssås

Efterrätt
Ost & fruktfat

Äpplepaj med Crème Anglaise
Chokladbrownie med kokostopping

28 november - 17 december

Förrätt 
Kuvertbröd

Tapenade
Vispat smör
Marinerade oliver
Rostad pumpasoppa
Viltrökt med pepparrot- & äppelsallad
Sill med husets knäckebröd & äggcrème
Krispigsallad med blåmögelost, torkade bär, pekannötter & hallonvinegrette

Varmrätt
Helstekt oxfilé

Laxrygg med saffransås, apelsin & ingerfära
Körsbärsglacerat ankbröst
Smörslungade knippmorötter
Potatisgratäng
Krispig rattepotatis
Portvinssås
Hemslagen bearnaisesås

Efterrätt
Ost & fruktfat

Crème catalana
Mjuk pepparkaka med lingon

*VI RESERVERAR OSS FÖR EVENTUELLA MENYFÖRÄNDRINGAR.

Bildspel