Bild saknas
Mat & Dryck

Om du är en hockeyälskare eller en matälskare, så kommer du att älska maten och drycken på VIDA Arena. Vi erbjuder allt från gourmeträtter till klassiska hamburgare och korvar.

För den som gillar lite lyxigare mat, så har vi ett fantastiskt utbud i våra restauranger och i vår Lounge. Med unika och smakrika rätter kommer det garanterat att imponera på dina smaklökar.

Men oroa dig inte om du hellre vill ha något lite enklare - Vi har också en rad klassiska hamburgare och korvar att välja mellan. Våra hamburgare är gjorda av noga utvalda köttbitar och serveras på ett fräscht bröd med alla de tillbehör du kan önska. Våra korvar från Åkes i Tingsryd är också av högsta kvalitet och perfekta för den som vill ha något lite snabbare och enklare.

Och glöm inte vårt utbud av drycker! Vi har allt från ljus lager och läsk till en fyllig Ripasso eller en välkyld IPA. 

Så oavsett om du är ute efter en fin middag eller bara vill ha något snabbt och enkelt att äta medan du tittar på hockey, så har VIDA Arena något för alla.


Publikplan & hjärtat i VIDA Arena
Bild saknas
Plan 2

Publikplan och hjärtat i VIDA Arena - allt du behöver för en komplett hockeykväll.

Här finner du allt från souvenirbutiker till kiosker och barer. För den hungriga finns det flera alternativ i Street Food-kioskerna eller i någon av våra fyra barer - Lakersbaren, Power Break, Kallzon och Game Day. Du hittar en bar i varje hörn av arenan. 


VIP-avdelning med tre helt egna barer
Bild saknas
Loge & Lounge

Våra Loge- och Loungepartners erbjuds god mat och dryck att avnjuta i samband med våra matcher. 


Plan 3
Bild saknas
Restaurangen

I vår fine dining-restaurang serveras en genomtänkt sharing-meny.

Här avnjuter ni middagen vid ett främre bord där ni sitter kvar under hela matchen och blir servad av vår barkunniga personal. Ni kan även välja ett bord med direktanslutna sittplatser på läktaren för att få bästa möjliga hockeyupplevelse, bordet kan såklart nyttjas även i pauserna för att avnjuta något gott att dricka. För dig som redan har säsongskort eller matchbiljett finns möjligheten att boka bord innan matchen.

» Boka Restaurang Plan 3


Plan 4
Bild saknas
Livesportbaren

På högsta etage finner ni vår livesportbar som serverar en härlig grillbuffé med kaffe och kaka som avslutning. 

Här sitter ni kvar under hela matchen på rinksidebord eller barstolar. Plan 4 sträcker sig från kortsida till kortsida med två barer. Under säsongen anordnas det temakvällar så som julbord. För dig som redan har säsongskort eller matchbiljett finns möjligheten att boka bord innan matchen.

» Boka Livesportbaren