• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb

2019

På grönsaksdelen
Nybakad baguette med smör

Krispig grönsallad
Tomat och mozzarellasallad
Majskolvar med parmesankräm
Coleslaw

På den varma buffén
Trancherad helstekt ryggbiff

Ugnsbakad laxsida
Småländsk grillad kyckling
Potatisgratäng
Friterad klyftpotatis
Hemslagen bearnaisesås
Husets BBQ-sås
Citrusaioli

Som avslutning
Kaffe och kvällens kaka

Julbord 28 november-17 december

Det kalla bordet:
Vispat smör, julknäcke, vörtbröd och nybakt bröd

Årets julsill med smak av mandarin, peppar och honung
Inlagd löksill
Senapssill
Skärgårdssill
Sillpotatis
Ägghalvor med räkor och majonnäs,
Färskrökt lax med pepparrotscrème
Gravad lax med hovmästarsås
Julskinka med två sorters senap
Kryddig viltkorv
Rökt kalkonbröst
Rökt viltstek med äppelsallad
Rostbiff med syltad lök och potatissallad
Rödbetssallad

På det varma bordet:
Dopp i grytan,

Köttbullar
Prinskorv
Janssons frestelse
Isterband
Glacerade revben med rödkål 

Dessertbord:
Julgodis, 2 sorters ost, kex & frukt

Ris a la Malta med saftsås
Hemgräddad ostkaka med grädde och sylt

 

American BBQ 26 december - 4 januari

Börja med lite grönt:
Bröd & smör

Krispig sallad & hallonvinaigrette
Coleslawsallad
Romansallad med caesardressing
Grillade majskolvar

En varm fortsättning:
Crabcakes med romdressing
Heta kycklingvingar
BBQ-glaserade spareribs
Texas oxbringa - rökig och välkryddad

Välj dina tillbehör:
Bakad potatis
Friterad sötpotatis
Bluecheese-dressing
BBQ-sås
Vitlökssmör

En lite sötare avslutning:
Pecan pie & whipped cream
Mini chocolate donut

Förrätt

19 oktober - 16 november

Kantarellpaj med syltad rödlök och serranoskinka

 

*VI RESERVERAR OSS FÖR EVENTUELLA MENYFÖRÄNDRINGAR.