Swisha din stödbiljett
Publicerad: 2020-10-06
Nyhet
Vi har sedan tidigare släppt förköpsbiljetter samt stödbiljetter på vlh.ebiljett.nu men kan nu även presentera swish-biljetten. Ett enklare sätt att stötta klubben på!

Swishbiljetten - ett enklare sätt att stötta klubben!

För dig som vill att det ska vara enkelt att stötta klubben i ditt hjärta finns nu möjlighet att köpa en swishbiljett. Visa ditt stöd genom att swisha valfritt belopp till nedan nummer.

Swisha: 123 295 18 38

Sugen på hockey? - köp en förköpsbiljett

Med tanke på rådande situation har vi valt att lansera ett nytt koncept under hösten med titeln förköpsbiljett. Denna används sedan som betalningsmedel till din matchbiljett när biljettförsäljningen kommer igång och vi får spela med publik. Köp hur många du vill till dig själv, din familj, dina vänner eller kollegor. Eller bara köp för att stötta Växjö Lakers - vi längtar tills vi får spela med er i VIDA Arena!

Förköpsbiljetten fungerar som ett värdebevis och du kan nyttja hela beloppet på allt som säljs på vlh.ebiljett.nu. Giltig ett år från och med att vi får ta in publik helt utan begränsning.

» Köp en förköpsbiljett här

Stötta klubben genom en stödbiljett

Köp en biljett för att stötta klubben, trots att du ser matchen från soffan. Välj mellan brons, silver eller guldpaket.

» Köp en stödbiljett här

Legendsbiljett

Varje hemmamatch kommer vi att lyfta fram olika Växjö Lakers legendarer, där djupdyker vi i deras karriärer och uppdaterar oss i hur de har det nu. Man kommer även kunna köpa speciella Legends-stödbiljetter och få unika hälsningar från våra legendarer.

» Håll utkik efter legendsbiljetterna här

Clara Berglund