Biljetter till åttondelsfinalen är släppta
Publicerad: 2019-03-14
Nyhet
Efter en galet jämn grundserie är det nu äntligen dags för slutspel 2019! Nu är biljetterna släppta till åttondelsfinalen med start redan på lördag när Växjö Lakers ställs mot Örebro Hockey i VIDA Arena.

Biljetter

Säkra dina biljetter till åttondelfinalen!
» Biljetter

Hemmastå - Endast 10 kronor

För att få allra bästa tryck i VIDA Arena behöver vi er - den sjätte utespelaren! Därför har vi valt att endast ta 10 kronor för alla biljetter på hemmastå under åttondelsfinalen. Nu gör vi det bästa av slutspelet 2019 och gör allt vi kan för att lyfta laget till en kvartsfinalplats.
10 kronor är en symbolisk summa som tas ut för att minimera antalet "no shows".

Restaurang Plan 3 | 600 kr

I vår Fine Dining-restaurang serveras en härlig grillbuffé. Här avnjuter ni den vid ett främre bord där ni sitter kvar under hela matchen och blir servad av vår barkunniga personal.Ni kan även välja ett bord med direktanslutna sittplatser på läktaren för att få bästa möjliga hockeyupplevelse, bordet kan såklart nyttjas även i pauserna.
» Läs mer och boka Plan 3

Sportbar PowerBreak Plan 2 | 189 kr

Du som redan har en matchbiljett har möjlighet att boka bord i Powerbreak. På Plan 2 i arenans sydöstra hörn, ligger baren som serverar en buffé bestående av bland annat kycklingfilé, ryggbiff och potatisgratäng.
» Läs mer och boka PowerBreak

{!A}

PR & Kommunikation Maja Storbjörk