Lördag Lör 26 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Fonden Stora Hjärtan sprider hockeyglädje

13 oktober 2014 18:20
Nyhet

Det är Växjö Lakers spelare och ledare kring representationslaget som föregående säsong tog initiativet till bildandet av välgörenhetsfonden Växjö Lakers Stora Hjärtan. Vi har alla fått så otroligt mycket från sporten och det här är ett sätt för oss att ge tillbaka och ta vårt sociala ansvar.


I början av säsongen lämnade fonden Växjö Lakers Stora Hjärtan över 14 säsongskort till två av kommunens fritidsgårdar, Fagrabäck och Norregård.

Det var de båda fritidsgårdarnas representanter Anna Lagrelius och Almir Mandzukic som av assisterande kaptenen Alexander Johansson fick ta emot fritidsgårdarnas säsongskort.

– Vi är verkligen jätteglada och tacksamma för den här gesten. Platserna kommer vara till oehört stor hjälp och ge många ungdomar chansen att hitta ett nytt intresse. Det blir ett sätt att hitta gemenskap genom en fritidssysselsättning, säger Anna Lagrelius.

– Vi kommer att använda platserna till allt från tävlingar till goda gärningar, till de som behöver komma hemifrån. Självklart kommer alla som är intresserade få möjlighet att utnyttja platserna, säger Almir Mandzukic.

– Vi gör det här för att vi vill hjälpa till att sprida glädjen av sporten till ungdomar där ishockey kanske inte är så stort idag. Bland annat mångkulturella områden där det inte finns nån tradition av ishockey. Vi vill introducera hockeyn för dem och i förlängningen få fler nya fans på läktarna men även nya hockeyspelare till föreningen, säger Henrik Evertsson sportchef i Växjö Lakers.

Fonden har två huvudsyften: att stötta avdelningen för svårt sjuka barn på Växjö Lasarett samt den egna ungdomssektionen och finansieras till 100 % genom medel från spelare och ledares egna löner.