Tack Liam Reddox
Publicerad: 2019-04-25
TV
I maj 2011 presenterades kanadensaren som en pusselbit i Växjö Lakers första SHL-trupp. Det ingen visste då var att prestigevärvningen från Edmonton Oilers skulle komma att bli en av klubbens absoluta kulturbärare och personifiera det stora hjärtat, såväl på som utanför isen.

Nu har den hårt arbetande forwarden gjort hela åtta (!) SHL-säsonger i Växjö-tröjan, något som endast lagkamraten Erik Josefsson även uppnått.

Under sina år i klubben har han spelat 386 grundseriematcher och gjort 150 poäng varav 72 mål och 78 assist. Utöver det 68 slutspelsmatcher med 17 poäng (6+11).

När Tomi Kallio meddelade att han skulle lämna Växjö Lakers efter succésäsongen 2014/15 stod Liam Reddox som ett givet val till att ta över kaptensbindeln. I fyra säsonger har han med stolthet burit ett "C" på bröstet och genom sitt hårda arbete varje dag lett laget till ytterligare framgångar.

Tillsammans med sin fru Ashley har han haft välgörenhetsfonden "Reddox stora hjärta", där han varje hemmamatch bjudit barn från Lekterapin på hockey för att sedan möta upp barnen efter matchen.

Efter åtta fantastiska säsonger med två seriesegrar och två SM-guld som höjdpunkter har det blivit dags att ta farväl av trotjänaren med det stora hjärtat.

Tack Liam Reddox för allt - Växjö Lakers önskar dig all lycka i framtiden!

PR & Kommunikation Carolina Toresson