• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Måndag Mån 21 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan

Växjö Lakers i ny storsatsning

20 augusti 2018 16:30
Nyhet

Växjö Lakers tillsammans med SUSAB kan nu presentera en unik satsning inför kommande säsong där barn födda 2012 och 2013 erbjuds att börja spela ishockey i Lakers Hockey Stars kostnadsfritt under de två första åren. Dessutom får man en komplett utrustning, även den helt utan kostnad.


Den 30 september drar säsongen igång för Lakers Hockey Stars - En unik barn- och ungdomssatsning i Växjö Lakers som går ut på att fler barn ska få prova på den fantastiska sporten ishockey. Satsningen som har blivit en succé, har pågått i flera år. Med hjälp av SUSAB tar man nu nästa kliv i utvecklingen av framgångskonceptet.

I år kan Växjö Lakers tack vare SUSAB (Sport Utveckling Sweden AB) utveckla satsningen ytterligare genom att erbjuda konceptet helt kostnadsfritt. Den tidigare avgiften på 1700 kr år ett och 1200 kr år två blir kommande säsong 0 kr. Dessutom får man en utrustning värde 3880 kr i start kit.

Tidigare år har drygt 100 barn börjat i Lakers Hockey Stars men i och med satsningen ökar man upp maxantalet till 140 deltagare. Anmälan öppnade före sommaren där ett flertal barn redan anmält sig.

"Vad vi vet är vi först i Sverige med att kunna erbjuda den här möjligheten"

- Vad vi vet är vi först i Sverige med den här typen av satsning som vi hoppas och tror kommer medföra att fler barn som inte ser ishockey som självklart ges möjlighet att prova på sporten, säger Växjö Lakers Ungdoms & Utvecklingschef Calle Steen.

”Ishockey är en sport för alla”

- Det här är en långsiktig satsning där vi vill ge alla barn förutsättningar att kunna börja spela ishockey - Ishockey är en sport för alla! Genom att täcka avgiften för de två första Lakers Hockey Stars-åren är SUSAB:s förhoppning att satsningen ska generera i fler barn som börjar spela ishockey varje år. Vi hoppas framförallt att vi kan få fler flickor samt barn med annan kulturell bakgrund att få upp ögonen för ishockey, säger SUSAB:s Styrelseordförande, Anders Öman.

INFORMATION LAKERS HOCKEY STARS 2018/19

 • För flickor och pojkar födda 2012 och 2013
 • Minst 22 tillfällen i Vida Arena eller Träningshallen
 • Tider på söndagar (förmiddagar)
 • Varje pass är 60 minuter
 • Fasta lag, cirka 8 spelare/lag, flickgrupp finns
 • Smålagsspel på tvären
 • Anpassad spelyta med avdelad sarg på 4 planer samtidigt
 • Spel med små mål
 • Flera ledare på varje plan
 • Komplett ishockeyutrustning ingår: klubba, skridskor, benskydd, suspensoar, byxor, axelskydd, armbågsskydd, handskar, damasker, halsskydd, hjälm med galler och matchtröja med Växjö Lakers-tryck, till ett värde av 3880 kr
 • Om man önskar sitt namn och eget nummer på tröjan tillkommer 100 kr i tryckavgift.
 • Anpassad skridskoslipning

Medlemsavgift i föreningen Växjö Lakers Ungdom tillkommer med 200 kr. När du har gjort din anmälan och betalat in medlemsavgiften till föreningen kommer du att få ett bekräftelsemail och information om hur och var du hämtar ut ditt Lakers Hockey Stars-kit. Givetvis gäller upplägget även dig som påbörjar ditt andra år av Lakers Hockey Stars.

» Läs mer om Lakers Hockey Stars