Med nuvarande restriktioner tvingas vi hålla VIDA Arenas restauranger stängda under slutspelsmatcher som spelas på vardagar (då all restaurangverksamhet ska stängas kl. 20:30). Det innebär att vi under vardgasmatcher i finalserien inte kommer kunna ha våra restauranger öppna, men hoppas att ni fortfarande vill njuta av samma goda mat hemma i TV-soffan!
Passa på att lyxa till det i slutspelet med Växjö Lakers matkasse. Välj mellan femrätters, förrätter och varmrätt eller endast varmrätt till ett riktigt bra pris.
Allt är klart för att värmas och färdigställas, snabbt och smidigt hemma i ditt kök! Instruktioner för varje rätt medföljer så du enkelt kan servera en riktigt lyxig matchmiddag hemma.
Förrätter
Sparrissoppa med handpillade räkor och färskriven pepparrot
Asiatisk laxtartar i salladswrap
Spansk råbiff med rökt paprika och kronärtskockskräm
Varmrätt
Örtmarinerade lammracks
Haricots verts
Potatis- och sötpotatiskaka med chèvre
Rostad vitlökssky
Dessert
Tvåfärgad chokladmousse med rostade pistagenötter och bär
Som ett extra medskick under finalerna bjuder vi och våra samarbetspartners på ytterligare godsaker ur deras sortiment. Stort Tack till Fazer, Arvid Nordquist och Pringles!
Minsta antal vid beställning är två personer.
Femrättersmeny 345 kr
Förrätter (3 st) och varmrätt 295 kr
Varmrätt 195 kr
Utkörning 49 kr (kostnadsfritt för Växjö Lakers partners och säsongskortsinnehavare 20/21)
Final 1 | Lördag 1 maj kl. 15:15 | Hemmamatch
Beställ senast 30/4 kl 12:00
Final 3 | Torsdag 6 maj kl. 20:00 | Bortamatch
Beställ senast 4/5 kl 23:59
Final 4 | Lördag 8 maj kl. 15:15 | Bortamatch
Beställ senast 6/5 kl 23:59
Eventuell final 6 | Torsdag 13 maj kl. 20:00 | Bortamatch
Eventuell final 7 | Lördag 15 maj kl. 15:15 | Hemmamatch
Hämtas i VIDA Arena: helgfria vardagar mellan kl. 11:30-13:30 samt lördagar mellan kl. 11:00-13:00.
Utkörning sker vardagar mellan kl. 16:00-18:00 samt lördagar mellan 11:00-13:00 för 49 kr med Jetpak.
Fri utkörning för säsongsabonneneter och partners.
Förrätter
Sparrissoppa med färskriven pepparrot
Palsternackscarpaccio med tångcaviar, smetana och rödlök
Asiatisk avokado och tofutartar i salladswrap
Varmrätt
Bakad rotselleri med hasselnötssmör
Potatis- och sötpotatiskaka med chèvre
Haricots verts
Dessert
Tvåfärgad chokladmousse med rostade pistagenötter och bär