• Huvudsponsorer

Leverantörer bjuder på CHL-fest

9 juni 2017 12:00
CHL

Växjö Lakers leverantörer bjuder på CHL-fest med fritt inträde i gruppspelet 2017! Missa inte publikfesten när Växjö Lakers tar upp kampen mot övriga Europa.


Under gruppspelet av Champions Hockey Leauge bjuder Växjö Lakers och Arena Services leverantörer på CHL-fest med fritt inträde under samtliga tre hemmamatcher i VIDA Arena!

- Det känns fantastistk roligt att Växjö Lakers och Arena Services leverantörer kan bjuda in Växjöpubliken till en stor CHL-fest i VIDA Arena, säger försäljningschef Fredrik Sandberg som hoppas att initiativet ska ge en välfylld arena när de europeiska lagen gästar i gruppspelet.

Leverantörerna som ligger bakom initiativet är Menigo, Norrlands Guld alkoholfri, Löfbergs, Coca Cola, Fazer och Pacs On.

- Vi är mycket stolta över att kunna bidra till den här CHL-festen, säger Hans Skoog på Menigo som är en av de initiativtagande leverentörerna.

Den 17 maj lottades grupperna för Champions Hockey Leauge 2017/18. Då blev det klart att Växjö Lakers kommer att ställas mot Cardiff Devils, HC Davos och Bili Tygri Liberec i gruppspelet som inleds i slutet av augusti.

Biljetterna kommer att släppas under nästa vecka.
OBS! Entrén är fri men du måste erhålla en biljett för att vara garanterad din plats. Samtliga säsongsabonnenter har CHL-gruppspelet laddat på sitt säsongskort.