Häng med Växjö Lakers i Movember-kampen!
Publicerad: 2013-11-18

November blir Movember med hela SHL - och Växjö Lakers uppmanar tillsammans med Lakers Lakejer alla män att odla mustasch och dra in pengar till forskning kring prostatacancer!

Under november kör Växjö Lakers och Lakers Lakejer Movember och odlar mustacher för att uppmärksamma kampen mot prostatacancer. 

- I år tyckte vi det var en bra idé att engagera så många som möjligt så vi bjöd in fansen också. Vi har bra fans som brukar sluta upp bakom oss, så det ska bli spännande att se hur mycket penger vi kan samla in, säger Johan Markusson, lagkapten i Växjö Lakers.

Hittils har alla som stöttar Växjö Lakers på movember.com samlat in 5 655 kronor - och därmed är man trea i den interna ligan i SHL, strax efter Luleå och HV71. 

Nu uppmanar vi till fortsatt insamling! Pengarna går till globala forskningsinsatser inom prostatacancer – den vanligaste formen av cancer bland svenska män.

Du hittar Växjö Lakers lagsida här: 
» Växjö Lakers på movember.com 

SHL uppmanar alla klubbar att stödja insamlingen: "I SHL kämpar vi om poäng på isen och placeringar i tabellen. I Movember tävlar vi om att bli det hårigaste laget och samla in mest pengar till forskning. Men vi gör det för samma goda sak - att förändra synen på mäns hälsa". 

Så här ligger Växjö Lakers till i MML (Movember Moustasche League): 
» Movember Moustasche League

Redaktör Jonas Gustavsson