Beställ matkasse till semifinalerna
Publicerad: 2021-04-15
Nyhet
Växjö Lakers är klara för semifinal och den 22 april spelas första matchen i VIDA Arena. Skapa rätta slutspelskänslan med Växjö Lakers matkasse, förberedd för att lätt fixas klart hemma. Hämta den i VIDA Arena eller låt oss köra ut den till dig!

VIDA Arenas restauranger hålls stängda

Med nuvarande restriktioner tvingas vi hålla VIDA Arenas restauranger stängda under slutspelsmatcher som spelas på vardagar (då all restaurangverksamhet ska stängas kl. 20:30). Det innebär att vi under semifinalserien inte kommer kunna ha våra restauranger öppna, men hoppas att ni fortfarande vill njuta av samma goda mat hemma i TV-soffan!

Växjö Lakers Matkasse

Passa på att lyxa till det i slutspelet med Växjö Lakers matkasse. Välj mellan femrätters, förrätter och varmrätt eller endast varmrätt till ett riktigt bra pris.

Allt är klart för att värmas och färdigställas, snabbt och smidigt hemma i ditt kök! Instruktioner för varje rätt medföljer så du enkelt kan servera en riktigt lyxig matchmiddag hemma.

Meny

Förrätter
Fransk löksoppa
Västerbottenpaj med kantareller och rödlök
Krispig risottoboll med tigerräka och kimchimajo

Varmrätt
Helstekt oxfilé
Krämig potatisgratäng
Rostad sparris med parmesan och vitlök
Rödvinssås
Hemslagen bearnaisesås

Dessert
Tiramisu

Som ett extra medskick under semifinalerna bjuder vi och våra samarbetspartners på ytterligare godsaker ur deras sortiment. Stort Tack till Fazer, Arvid Nordquist och Pringles!

Minsta antal vid beställning är två personer.

Pris

Femrättersmeny 345 kr
Förrätter (3 st) och varmrätt 295 kr
Varmrätt 195 kr
Utkörning 49 kr (kostnadsfritt för Växjö Lakers partners och säsongskortsinnehavare 20/21)

Semifinaler - Hemmamatcher

Semifinal 1 ~ Torsdag 22 april
Semifinal 2 ~ Fredag 23 april
Sista beställningsdag: 20 april kl. 23:59.

Hämtas i VIDA Arena kl. 11:30-13:30.
Utkörning mellan kl. 16:00-18:00 för 49 kr med Jetpak.
Fri utkörning för säsongsabonneneter och partners.

» Beställ matkassen här

Vegetarisk Meny

Förrätter
Fransk löksoppa
Västerbottenpaj med kantareller och rödlök
Krispig risottoboll med kimchimajo

Varmrätt
Bakad spetskål med brynt hasselnötssmör
Murkelsås
Krämig potatisgratäng
Rostad sparris med parmesan och vitlök

Dessert
Tiramisu

PR & Kommunikation Carolina Toresson