• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec

J18 segrade hemma mot Tingsryd

28 augusti 2020 23:02
J18

Under torsdagkvällen tog Växjö Lakers J18-lag emot Tingsryds dito i ett försäsongsderby inne i Vida Arena. Växjö vann matchen och kontrollerade tillställningen från start till mål. Seger siffrorna skrevs till 4-1.


Växjö Lakers J18 va redo att spela sin fjärde träningsmatch för säsongen och Tingsryd var dagens motståndare. Det var Växjö som tog kommandot i matchen och spenderade stora delar av den första perioden i Tingsryds zon. Det spelmässiga övertaget renderade i att Växjö gick in i periodvilan med en 2-0 ledning, detta efter mål av Storm Storjord och backen Ludvig Mellgren.

Det spelnässiga övertaget från den första perioden fortsatte in i den andra perioden och Växjö utökade ledningen genom en påpasslig brytning i mittzonen av Isac Nielsen där han sedemera blev fri och lyckades överlista målvakten.

Den tredje perioden blev inte gammal innan Ludvig Mellgren skulle bli två målskytt efter en spelvändning där han efter en fin individuell prestation lyclades få med sig pucken och avlossa ett skott som målvakten inte kunde stoppa. Därefter blev den tredje perioden relativt avslagen, men Tingsryd lyckades till slut få hål på en annars stabil William Håkansson i Växjö-målet. Därmed fastställdes slutresultatet 4-1 och Växjö kunde knipa sin andra försäsongsseger.