Lördag Lör 10 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Vida och Växjö Lakers skriver nytt avtal

5 december 2022 11:30
Nyhet

Den 24 september 2010 kom nyheten att sågverkskoncernen Vida skulle komma att namnge Växjö Lakers ishockeyarena med planerad invigning ett år senare. Namnrättigheterna skrevs på 14 år, till och med 2024/2025. Nu står det klart att man bryter befintligt avtal för att skriva 10 nya år.


I veckan kom Växjö Lakers och Vida överens om ett nytt avtal som är skrivit på 5 år med option på ytterligare 5 år. Det innebär att man bryter befintligt avtal med två år kvar och övergår efter innevarande säsong till det nya avtalet som sträcker sig till och med 2033.

Sedan startskottet i Elitserien 2011 har Vida varit Växjö Lakers huvudpartner. Med loggan på bröstet och namnet på arenan har man tillsammans med klubben satt Växjö Lakers och Växjö som stad på kartan.

- Det är väldigt roligt att Vida och Lakers har valt att fortsätta sitt samarbete som började för 11 år sedan. Det har varit 11 givande år där vi fått en fin plattform genom Lakers att visa vad vi på Vida står för. För Vida är sponsring viktigt och vi sponsrar årligen runt 100 föreningar och projekt med fokus på barn- och ungdomsidrott på landsbygden. Lakers har haft fina sportsliga framgångar under vårt samarbete och vi hoppas att både Lakers och Vida fortsätter att växa på det utvecklande sätt som vi båda gjort de senaste åren, säger Måns Johansson, koncernchef Vida AB.

Genom åren har Vida och Växjö Lakers stått för ett utvecklande samarbete som man nu bygger vidare på under kommande årtionde.

- Jag känner mig väldigt glad över att ha kommit överens om ytterligare 5+5 år med Vida. Att ha en trygg och lojal huvudpartner som Vida i ryggen ger oss möjlighet att fortsatt vara en konkurrenskraftig SHL-klubb. Att dessutom kunna skriva ett namnrättighetsavtal i dessa tider som råder känns extra roligt och är ett kvitto på två välmående verksamheter. Växjö Lakers vill samarbeta och möta framtiden med starka aktörer på marknaden och Vida är definitivt just det, säger Växjö Lakers vd, Johan Markusson.

För mer information kontakta

Joanna Kron
Kommunikationschef, Vida
073-021 31 16
[email protected]

Carolina Toresson
PR & Kommunikationschef, Växjö Lakers
073-320 42 54
[email protected]