Dominik Bokk är tillbaka i Växjö efter framgångarna i Tyskland
Publicerad: 2018-12-17
Nyhet
Dominik Bokk är tillbaka i Växjö igen efter dubbla framgångar i JVM där laget nådde turneringsseger och Dominik vann poängligan.

Dominik Bokk är återigen tillbaka i Växjö och tränade med laget efter JVM i Tyskland förra veckan, där han var en bidragande orsak till att Tyskland kunde vinna turneringen och därmed säkra en plats i högsta divisionen nästa år.

Dominik säger själv att lagets uttalade målsättning innan turneringen startade inte var att vinna turneringen, utan att spela en bra hockey och ta en match i taget för att se hur långt det skulle räcka i slutet.

Det vara inte bara det tyska juniorlaget som slutade i topp under turneringen, Dominik själv gjorde ett mål och sju assist och blev etta i poängligan.

-Det var en underbar känsla att få vinna på hemmaplan och fira med fansen efter matchen säger Dominik.

Nästa år får man möta de bästa lagen i JVM och på riktigt mäta sig med de stora hockeynationerna efter att ha spelat de senaste fem säsongerna i divison 1.

-Nu är det fokus på matchen mot Malmö Redhawks här i VIDA Arena på onsdag och att göra en stark avslutning innan juluppehållet säger Dominik.

Växjö Lakers möter Malmö Redhawks här i VIDA Arena på onsdag klockan 19.00.

Säkra din plats till matchen vlh.ebiljett.nu

PR & Kommunikation Jonny Fransén