• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt

Brendan Shinnimin förlänger

27 maj 2019 18:30
Nyhet

Vi säger "Shi-Shi-Shinnimin" då det nu står klart att publikfavoriten Brendan Shinnimin valt att stanna och förlänger sitt kontrakt med Växjö Lakers två år.


Poängkungen, även känd för att reta gallfeber på motståndarna presenterades den 1 oktober 2017 som nyförvärv till Växjö Lakers. Sedan dess har han gjort 92 grundseriematcher och noterats för hela 67 poäng, varav 31 mål och 36 assist. Han har även stått för 15 poäng på sina 17 spelade slutspelsmatcher. Utöver det kan kanadensaren titulera sig svensk mästare efter succésäsongen 2017/18.

Under sina två säsonger i klubben har han blivit en ordentlig publikfavorit och frasen "Shi-shi-Shinnimin! Shi-shi-Shinnimin!" har skanderats otaliga gånger från Västra Stå.

"Känner mig som hemma"

- Jag är extremt taggad över att har skrivit på för två nya år. Staden och organisationen har verkligen välkomnat mig och fått mig att känna mig som hemma. Jag kan knappt vänta tills säsongen drar igång så jag kan få vara med och hjälpa Växjö Lakers vinna LeMat igen och samtidigt spela inför de bästa fansen, säger en exalterad Brendan Shinnimin.

Såhär säger Henrik Evertsson om kontraktsförlängningen
- Det känns givetvis väldigt kul att ha Shinni i laget även fortsatt. Han växte förra året ut till en väldigt viktig spelare för oss. Alltid påkopplad och ofta med produktion när vi behövde det. Med den generationsväxling som pågår är vi väldigt glada att ha honom med de kommande två säsongerna som en av våra kulturbärare.