Martin Lundberg stannar i Växjö Lakers
Publicerad: 2019-04-21
Nyhet
Efter en sejour i AHL kontrakterades kraftpaketet Martin Lundberg för två år i Växjö Lakers. Nu står det klart att forwarden förlänger det utgående kontraktet och stannar i organisationen ytterligare ett år.

I två säsonger har den hårt arbetande forwarden tillhört Växjö Lakers organisation. Tillsammans med kaptenerna Liam Reddox och Erik Josefsson har han bildat en av SHL:s absolut tuffaste kedjeformationer. Under sin tid i klubben har han gjort 59 grundserie matcher och hunnit med att bärga sin femte grundserieseger och sitt tredje SM-guld i karriären. Kommande säsong blir hans tolfte säsong i högsta ligan och tredje iklädd Växjö-tröjan.

"Jag känner mig sjukt revanschsugen"

Så här säger Martin Lundberg om kontraktsförlängningen;
- Jag är väldigt glad över att stanna i Växjö och känner mig sjukt revanschsugen med tanke på hur förra säsongen blev för min egen del. Jag längtar redan tills vi ska dra igång!

Fjolårets säsong var forwarden endast uppsatt för spel 14 matcher på grund av en skada men är tack vare bra rehabträning på god väg tillbaka.

- Martin har haft ett väldigt tungt år med en allvarlig skada. Rehaben från skadan är inte helt klar men allt pekar på att han kommer att bli fullt återställd. Väl där känner vi att det är en väldigt sugen Martin Lundberg som kommer tillbaka och en sådan spelare vill alla lag ha i sin lineup, säger Henrik Evertsson.

PR & Kommunikation Carolina Toresson