Sjätte raka segern för J18
Publicerad: 2021-10-14
Ikväll spelades det även juniorhockey på hemmaplan där Växjö Lakers J18 gästades av IF Troja-Ljungby. Matchen slutar 1-0 och J18 är fortsatt obesegrade i J18 Regional Syd-serien efter sex spelade matcher.

Växjö Lakers tar initiativet direkt i den första perioden och äger mycket puck vilket resulterar i mycket tid i anfallszon. Dessvärre får man inte någon utdelning på chanserna som skapas. Skott: 16-3

Den andra perioden börjar väldigt likt den första där man återigen äger mycket puck. Troja får några långa anfall i Växjö Lakers zon men man reder ut det med bra försvarsspel. Strax innan mitten av andra perioden tar sig Kalle Broed genom Trojas försvar och med en fin dragning lyckas han överlista Trojas målvakt och ger Växjö Lakers ledning med 1-0. Skott: 12-13

Växjö Lakers startar den tredje perioden med ett powerplay men lyckas inte förvalta det numerära överläget. Man spelar resten av perioden väldigt moget och kontrollerat. Växjö Lakers vinner matchen med 1-0. Skott: 14-6

Nästa match väntar på söndag när man gästas av Tingsryds AIF på hemmaplan.