Välkommen tillbaka Arvid
Publicerad: 2021-06-17
Nyhet
Senast vi såg honom i Växjö Lakers-tröjan var säsongen 2018/19. Nu kommer tvåvägsbacken Arvid Lundberg från Skellefteå tillbaka till organisationen.

Mellan säsongen 2016/17-2018/19 spelade SHL-meriterade backen i Växjö Lakers och har 147 grundseriematcher i klubben på meritlistan, där seriesegern och SM-guldet 2018 är höjdpunkten från hans senaste sejour. Efter två säsonger i Skellefteå AIK står det nu klart att han skrivit ettårskontrakt och återvänder till organisationen för att skapa nya härliga minnen.

"Vill skapa nya härliga minnen"

- Det känns kul att komma ner till Växjö igen, många erfarenheter rikare. Min förhoppning är att skapa nya härliga minnen i klubben. Jag ser med förväntan fram emot säsongen 2021/22.

Arvid Lundberg gjorde under sina tre tidigare år i klubben starka avtryck och är därför en välkommen pusselbit till lagbygget.

- Vi är oerhört nöjda med att ha Arvid tillbaka i laget. En av ligans absolut bästa tvåvägsbackar. Arvid har visat att han passar bra in i vårt sätt att spela, på alla sätt känns detta väldigt bra, säger Henrik Evertsson.

PR & Kommunikation Carolina Toresson