Patrik Hall blir assisterande sportchef
Publicerad: 2018-09-21
Nyhet
Under sommaren 2013 rekryterades då 22-årige Patrik Hall som scout och matchanalytiker till Växjö Lakers. Efter fem år i organisationen står det klart att han blir assisterande sportchef.

Patrik Hall har under de senaste fem säsongerna jobbat med matchanalyser och som scout för Växjö Lakers. Dessutom har han sedan två säsonger tillbaka varit Europascout för NHL-laget Florida Panthers, ett uppdrag som han inför den här säsongen lämnat.

Efter fem års gediget arbete inom organisationen står det klart att han nu blir assisterande sportchef till Henrik Evertsson.

Så här säger Patrik om sin nya roll i organisationen;
- Det är en ynnest att få förtroendet att fortsätta vara en del av det vi gör i den här klubben under flera år framöver. Det är fantastiska människor att arbeta med runtomkring och ett stort driv att ständigt utveckla saker framåt och jag ser fram emot att bidra med mitt i det både på A- och J-sidan.

Patrik har i dagsläget redan ett år kvar på sitt kontrakt med klubben men har i och med sin nya roll förlängt med ytterligare fem år till och med säsongen 2023/2024.

- Patrik har arbetat för oss sedan säsongen 13/14 och har kommit att bli en stor och viktig del av vår organisation därför befordrar vi Patrik till assisterande sportchef vilket känns helt rätt.

Han kommer att ha huvudansvaret för vår juniorverksamhet samt även fortsatt ansvara för scouting och advanced statistics, säger VD och sportchef Henrik Evertsson.

PR & Kommunikation Carolina Toresson