Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt

Välkommen tillbaka Andrew Calof

6 november 2020 13:00
Nyhet

I veckan kom beskedet att Marcus Davidsson och Växjö Lakers valt att gå skilda vägar. Kort därefter blev forwarden Pontus Holmberg i samband med landslagsträning skadad på oviss tid, vilket innebär en undertalig forwardssida. Växjö Lakers har därför valt en ersättningslösning med ett bekant ansikte från förr - Andrew Calof.


Senast vi såg Andrew Calof i SHL och Växjö Lakers var guldsäsongen 2017/18 där han på sina 52 grundseriematcher stod för 41 poäng. Efter att ha stått utan kontrakt i en tuff spelarmarknad kommer han nu tillbaka för att ersätta Marcus Davidsson samt stötta upp en skadedrabbad forwardssida.

Så här säger Henrik Evertsson att plocka in Andrew Calof;
- Så som spelarmarknaden ser ut just nu har fokus flyttats från ersättning till att över huvud taget ha ett jobb 2020/21. Andrew är en mycket smart kille som har insett hur illa det ser ut just nu i hockeyvärlden och detta får nog sammanfattas som den ödmjukaste förhandling jag varit med om under min tid som sportchef. Andrew har gått med på att spela den här säsongen på en ersättningsnivå som gör att vi kan ersätta Marcus Davidsson och ändå sänka vår kostnadsmassa vilket var nödvändigt i dessa tider. Då skall betänkas att vi givetvis varit tvungna att ta ansvar för att Marcus givetvis inte haft möjlighet att finna motsvarande ersättningsnivåer i dagens spelarmarknad.

- I dagsläget är juniorverksamheten pausad då smittspridningen i landet är hög i de yngre åldrarna. Därför är slussning underifrån i dagsläget inte ett alternativ.

Andrew Calof väntas ansluta till Växjö Lakers kommande vecka.