• Huvudsponsorer

Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Måndag Mån 21 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar

Välkommen tillbaka Andrew Calof

6 november 2020 13:00
Nyhet

I veckan kom beskedet att Marcus Davidsson och Växjö Lakers valt att gå skilda vägar. Kort därefter blev forwarden Pontus Holmberg i samband med landslagsträning skadad på oviss tid, vilket innebär en undertalig forwardssida. Växjö Lakers har därför valt en ersättningslösning med ett bekant ansikte från förr - Andrew Calof.


Senast vi såg Andrew Calof i SHL och Växjö Lakers var guldsäsongen 2017/18 där han på sina 52 grundseriematcher stod för 41 poäng. Efter att ha stått utan kontrakt i en tuff spelarmarknad kommer han nu tillbaka för att ersätta Marcus Davidsson samt stötta upp en skadedrabbad forwardssida.

Så här säger Henrik Evertsson att plocka in Andrew Calof;
- Så som spelarmarknaden ser ut just nu har fokus flyttats från ersättning till att över huvud taget ha ett jobb 2020/21. Andrew är en mycket smart kille som har insett hur illa det ser ut just nu i hockeyvärlden och detta får nog sammanfattas som den ödmjukaste förhandling jag varit med om under min tid som sportchef. Andrew har gått med på att spela den här säsongen på en ersättningsnivå som gör att vi kan ersätta Marcus Davidsson och ändå sänka vår kostnadsmassa vilket var nödvändigt i dessa tider. Då skall betänkas att vi givetvis varit tvungna att ta ansvar för att Marcus givetvis inte haft möjlighet att finna motsvarande ersättningsnivåer i dagens spelarmarknad.

- I dagsläget är juniorverksamheten pausad då smittspridningen i landet är hög i de yngre åldrarna. Därför är slussning underifrån i dagsläget inte ett alternativ.

Andrew Calof väntas ansluta till Växjö Lakers kommande vecka.