• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt

Välkommen tillbaka Emil

13 juni 2019 14:30
Nyhet

Strax före årsskiftet 2016/17 kom centern till Växjö Lakers för att förstärka den trupp som skulle komma att ta klubbens första serieseger. Efter två säsonger i AHL återvänder han nu till SHL och Växjö Lakers - Välkommen tillbaka Emil Pettersson!


Efter att ha inlett säsongen i Skellefteå AIK 2016 presenterades Emil som en lovande förstärkning till Växjö Lakers trupp strax före jul. Och om han skulle komma att bli. På sina 33 matcher i Växjö Lakers-tröjan stod han för hela 33 (!) poäng, varav 13 mål och 20 assist.

Medan lillebror Elias värvades till Växjö Lakers valde Emil efter sin succésäsong att testa vingarna på andra sidan Atlanten i Milwaukee Admirals som är farmarlag till Nashville Predators som Emil draftades av 2013. Fjolårets säsong avslutade 25-åringen dock i Tucson Roadrunners, då Emils rättigheter nu mera ägs av NHL-laget Arizona Coyotes.

Med 133 AHL-matcher på CV:t står det nu klart att han kommer tillbaka till SHL och Växjö Lakers.

"Det ska bli skitkul"

- Det ska bli skitkul att komma tillbaka till Växjö! Jag trivdes väldigt bra här under min tidigare sejour i klubben och har varit revanschsugen att vinna något sedan vi åkte ut ur kvartsfinalen för två år sedan, säger en förväntansfull Emil Pettersson.

Så här säger Henrik Evertsson om att få Emil tillbaka i klubben;
- Vi är väldigt glada att ha Emil tillbaka i laget, Emil är en matchvinnare av rang och det är just vad vi fokuserar på vid besättningen av de sista forwardsplatserna. Vår utmaning tillsammans med Emil kommer vara att hitta nästa nivå som innebär att han kan prestera som den absoluta internationella toppspelare han har förutsättningar att vara.

Sist Emil kom till oss var han den pusselbiten som vår offensiv behövde för att leverera på hög nivå, det känns lite likadant den här gången.

Kontraktet med Emil är skrivet på 2 år.