• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar

Växjö Lakers förstärker på Juniorsidan

28 januari 2019 20:00

Under måndagen skrev den 19-åriga forwarden Lukas Söderlund på för Växjö Lakers och kommer under våren att förstärka J20-truppen.


Under måndagen skrev Växjö Lakers kontrakt med den 19-åriga forwarden Lukas Söderlund. Lukas spelar för Division 1-klubben Grums IK där han denna säsong har spelat 33 matcher och nästan snittat 1 poäng/match, 21 mål och 9 assist har det blivit totalt i A-laget.

Lukas är född i Virserum men har tillbringat de sista säsongerna i Grums IK där han spelat juniorhockey och till denna säsong också tillhört seniortruppen.

Lukas har verkligen visat framfötterna i Grums under året och är spännande osvensk med sitt fantastiska skott. En produktiv forward som framför allt sticker ut med sin skottvilja. Han är en late bloomer som vi hoppas skall fortsätta utvecklas hos oss, säger sportchef Henrik Evertsson

Lukas kommer lånas ut till Grums IK och spela klart säsongen i division 1-klubben och sedan ansluta till Växjö Lakers J20-trupp och avsluta säsongen i Växjö.

Växjö har skrivit ett A-lagskontrakt med Lukas och nästa säsong kommer han tillhöra Växjö Lakers representationslag. Kontraktet är skrivit till säsongen 2020/21