• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

Stort intresse för tjejhockey

12 november 2018 10:30
Nyhet

För en vecka sedan besökte Växjö Lakers Ungdom fyra skolor i Växjö för att berätta mer om sporten ishockey och väcka intresset bland tjejer. Intresset visade sig var stort och på en vecka har hela 165 tjejer anmält sig till kommande prova på-tillfällen.


Under måndagen och tisdagen föregående vecka besökte Växjö Lakers Ungdom Östra Lugnets skola, Hovshagaskolan, Gustavlundsskolan och Pilbäcksskolan för att få fler tjejer att prova på ishockey. Intresset visade sig vara stort då hela 165 tjejer på en vecka har anmält sig för att prova på ishockey under tre tillfällen före jul och tre tillfällen i januari.

- Vi har redan sedan tidigare några aktiva tjejer i föreningen men vill såklart få fler, därför bestämde vi oss för att göra en prova på-satsning. Tack vare fin hjälp från rektorer och lärare på skolorna har vi nu kunnat komma ut och besöka skolorna för att berätta mer om sporten ishockey och väcka intresset bland tjejer. Vi är såklart extremt glada över att skolbesöken fallit så väl ut med tanke på hur många som anmält sig. Det ska bli väldigt roligt att få dra igång satsningen, säger Ungdoms- och utvecklingschef, Calle Steen.

I satsningen står Växjö Lakers tillsammans med CCM för låneutrustning bestående av skridskor, hjälm, klubba och skydd. Man har dessutom ordnat med transport där man blir upphämtad direkt efter skolan med buss och skjutsas till VIDA Arena. Vid ankomst bjuder Växjö Lakers på mellanmål i anslutning till omklädningsrummet.