• Huvudsponsorer

Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Idag 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Stort intresse för tjejhockey

12 november 2018 10:30
Nyhet

För en vecka sedan besökte Växjö Lakers Ungdom fyra skolor i Växjö för att berätta mer om sporten ishockey och väcka intresset bland tjejer. Intresset visade sig var stort och på en vecka har hela 165 tjejer anmält sig till kommande prova på-tillfällen.


Under måndagen och tisdagen föregående vecka besökte Växjö Lakers Ungdom Östra Lugnets skola, Hovshagaskolan, Gustavlundsskolan och Pilbäcksskolan för att få fler tjejer att prova på ishockey. Intresset visade sig vara stort då hela 165 tjejer på en vecka har anmält sig för att prova på ishockey under tre tillfällen före jul och tre tillfällen i januari.

- Vi har redan sedan tidigare några aktiva tjejer i föreningen men vill såklart få fler, därför bestämde vi oss för att göra en prova på-satsning. Tack vare fin hjälp från rektorer och lärare på skolorna har vi nu kunnat komma ut och besöka skolorna för att berätta mer om sporten ishockey och väcka intresset bland tjejer. Vi är såklart extremt glada över att skolbesöken fallit så väl ut med tanke på hur många som anmält sig. Det ska bli väldigt roligt att få dra igång satsningen, säger Ungdoms- och utvecklingschef, Calle Steen.

I satsningen står Växjö Lakers tillsammans med CCM för låneutrustning bestående av skridskor, hjälm, klubba och skydd. Man har dessutom ordnat med transport där man blir upphämtad direkt efter skolan med buss och skjutsas till VIDA Arena. Vid ankomst bjuder Växjö Lakers på mellanmål i anslutning till omklädningsrummet.