• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar

Sylvegård klar för Lakers

10 april 2019 18:00
Nyhet

I måndags kunde Växjö Lakers avslöja det första nyförvärvet i lagbygget för kommande säsong. Nu står det även klart att man kontrakterat forwarden Marcus Sylvegård kommande två år som en del av pusslet.


Marcus Sylvegård, 19 år är född och uppvuxen i den skånska småorten Gessie i Vellinge. Den högerskjutande forwarden har Malmö Redhawks som moderklubb där han tillbringat i stort sett hela sin hockeykarriär bortsett från kortare utlåningssejourer i IK Pantern och IK Oskarshamn. På CV:t har han 24 Allsvenska grundseriematcher, 85 SHL-matcher samt 12 slutspelsmatcher. Han har dessutom representerat det svenska U16, U17, U18, U19 och U20-landslaget. Nu är han klar för spel i Växjö Lakers kommande två säsonger.

”En ära att få skriva kontrakt med Sveriges bästa klubb”

- Jag är sjukt stolt och det är en ära att få skriva kontrakt med Sveriges bästa klubb. Det ska bli roligt att få dra på sig tröjan med fansen i bakgrunden, det längtar man till säger en förväntansfull Marcus Sylvegård.

Marcus ansluter till truppen om två veckor när försäsongsträningen sätter igång.

- Marcus är en ung spännande spelare som bidrar med mycket energi men också en skicklighet som är högre än vad han får credit för, säger Sportchef och VD Henrik Evertsson. Vi vill utveckla Mackan till en fullfjädrad toppspelare vilket vi är övertygade om att han kommer bli under vår kontraktstid.

Avtalet är skrivet på två år och gäller till och med säsongen 2020/2021.