• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Måndag Mån 21 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan

Markusson blir Växjö Lakers nya vd

21 oktober 2020 09:15
Nyhet

För snart två månader sedan meddelade Jon Bergsjö att han lämnar posten som vd för nya utmaningar. Nu står det klart vem som efterträder honom, ett välbekant ansikte för klubben. Ny vd för Växjö Lakers blir profilen Johan Markusson.


I början på september gick Växjö Lakers ut med rekryteringen av ny VD efter att Jon Bergsjö aviserat att han kommer gå vidare till nya utmaningar. Förra veckan avslutades rekryteringsprocessen och man kan nu stolt presentera Växjö Lakers nya VD. En mångårig Lakersprofil, trotjänaren och föredetta lagkaptenen Johan Markusson som senast kommer från Axcell Fastighetspartner där han varit VD de senaste tre åren.

Johan har en gedigen bakgrund i klubben, 2005 flyttade han till Växjö för spel i Växjö Lakers som då gjorde sig redo för klubbens tredje säsong i HockeyAllsvenskan. Säsongen 2008 fick han kaptensrollen och bar laget genom två kvalseriespel för att tredje gången gillt ta klivet upp i dåvarande Elitserien 2011. Efter nio säsonger i klubben, varav sex år som kapten valde Johan att lägga skridskorna på hyllan.

Den 1 oktober 2016 stod Johan sida vid sida med sin fru och två barn för att se när #38 pensionerades och hissades till taket för hans fina insatser i klubben, alltid hårt präglade av det stora hjärtat.

Sedan Johan avslutade sin hockeykarriär i Växjö Lakers har han hunnit vara försäljningschef på Ahlsell i två år samt VD i tillväxtbolaget Axcell Fastighetspartner de senaste tre åren. Det stora hjärtat för klubben finns fortfarande kvar men nu börjar ett nytt kapitel.

"Det känns ju lite som att komma hem igen"

- Det känns väldigt bra! Det känns ju lite som att komma hem igen. Dock i en ny roll och i en organisation som ser lite annorlunda ut än den jag lämnade för fem år sedan, berättar en förväntansfull Johan.

Rollen som VD i Växjö Lakers kommer innebära många nya utmaningar för Johan. Något som han känner sig väldigt laddad och redo inför att ta sig an.

- Utmaningarna är många men jag hoppas kunna bidra till att vi kan fortsätta utveckla både upplevelsen i och kring arenan men också att skapa en naturlig återväxt av egna produkter till A-lagsverksamheten.

Växjö Lakers ordförande Anna Arvsell har medverkat i processen att rekrytera ny VD och säger så här om valet.
- Det har varit ett stort intresse för VD-tjänsten och vi har haft väldigt många kvalificerade sökande. Det har inte varit ett helt enkelt urval men vi är väldigt glada och nöjda att vi har landat med Johan. Han har en spännande och gedigen bakgrund, både från Alhsell och nu senast Axcell. Att hans tröja hänger i taket hos oss är en rolig bonus. Jag är helt övertygad att han kommer passa väl in i vår organisation och tillföra mycket på alla plan.

Johan Markusson kommer att tillträda posten som VD den 1 december.

Kontakt

Johan Markusson, VD
070-215 65 24 [email protected]

Anna Arvsell, Ordförande
072-585 56 04 [email protected]