Växjö Lakers förlänger med Lundberg & Högberg
Publicerad: 2018-03-16
Nyhet
Växjö Lakers kan idag presentera två kontraktsförlängningar på backsidan. Klart är att man har förlängt kontrakten med Arvid Lundberg och Linus Högberg.

Redan som 16-åring kom Linus Högberg till klubben för att spela i Växjö Lakers J18. Därifrån har han gått från klarhet till klarhet och har nu gjort 79 grundseriematcher i SHL. I juni 2016 blev Linus draftad av NHL-laget Philadelphia Flyers och i julas var han med i JVM-truppen som tog silver.

"Det känns jättekul att få vara kvar i klubben där jag trivs bäst och har de bästa förutsättningarna att utvecklas" - Linus Högberg

- Linus är en av SHL’s mest talangfulla tvåvägsback, så vi är väldigt glada att få fortsätta jobba med hans utveckling. Extra kul är att Linus har gått hela vägen genom vår juniorverksamhet, säger sportchef Henrik Evertsson.

Växjö Lakers förlänger kontraktet med Linus till och med 2019/2020.

Med hela 5 säsongers SHL-erfanhet kom Arvid Lundberg till Växjö Lakers inför säsongen 2016/2017. Sedan dess har den defensiva backen från Skellefteå stått för 96 grundseriematcher i klubben.

"Jag är glad och stolt över att ha skrivit på för ännu ett år. Växjö är en bra plats för mig att utvecklas på. Nu ser jag och laget fram emot slutspel!" - Arvid Lundberg

- Arvid har fortsatt växa i år med sitt solida spel och bra defensiv. Ett enkelt och bra passningsspel gör Arvid till en väldigt nyttig back hos oss, avslutar Henrik.

Växjö Lakers förlänger kontraktet med Arvid till och med 2018/2019.

PR & Kommunikation Carolina Toresson