• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Fredag Fre 2 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr

Eric Martinsson klar för Växjö Lakers

15 april 2014 13:30

Växjö Lakers har gjort klart med det första nyförvärvet inför nästa säsong och det handlar om backen Eric Martinsson från Rögle.


Växjö Lakers har gjort klart med backen Eric Martinsson som den gångna säsongen spelade i Rögle.

– Det är en spännande back som haft en väldig utveckling under den andra halvan av säsongen i Rögle. Han var en av spelarna som verkligen ledde Rögle i deras förvandling där man föll på målsnöret i kampen om SHL-platserna, säger Henrik Evertsson, sportchef i Växjö Lakers.

Martinsson har minst sagt haft en raketutveckling i Rögle den gångna säsongen: backen fick kontrakt först efter att Rögle-kontrakterade Anton Cederholm valt att sticka till en kanadensisk juniorliga, vilket öppnade upp en backplats. Sedan bröt 21-åringen foten i säsongens första träningsmatch, tvingades vila nästan fyra månader och fick sedan spela igång sig i division ett med Helsingborg. Sin första match med Rögle gjorde han i slutet av 2013 - och sedan tog utvecklingen fart.

I kvalserien med Rögle sköt backen bland annat ett hattrick.

– Han fick tuffast möjliga start med den brutna foten men när han kom tillbaka så fick han omgående fart på utvecklingen. Vi har följt Eric under hela säsongen och sett honom som en spännande back, men när han tog sådana steg framåt så blev det aktuellt med honom redan nu, säger Evertsson.

– Eric är en spelande back som är väldigt bra med pucken, har bra blick och har fin fart på rören. Vi tror att vi kan hjälpa honom att utvecklas till en riktigt bra tvåvägsback.

Kontraktet med Eric Martinsson är skrivet på två år.

I och med Martinssons ankomst har Växjö Lakers sju backar under kontrakt. Truppen ska kompletteras med ytterligare en back.

» Lagbygget 2014/15