• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan

De bildar kaptenskvartett

1 augusti 2019 16:30
Nyhet

Strax innan midsommar utsågs Växjö Lakers nya lagkapten, trotjänaren Erik Josefsson. Nu står det klart vilka som blir de assisterande kaptenerna.


Så här säger Växjö Lakers huvudtränare Sam Hallam om valet av kaptener;

- Att vi valt Erik Josefsson som kapten är precis som vi varit inne på tidigare tack vare hans erfarenhet, lojalitet för sitt lag och tävlingsmentalitet. Sedan tidigare assisterande kaptene Daniel Rahimi har hos oss varit en naturlig ledare som är väldigt duktig på att uttrycka sig verbalt och får därmed fortsatt förtroende på posten. Var det gäller de två nya kaptenerna har vi som alla vet haft en stor omsättning av spelare in i årets säsong. Att då sprida ansvar och förtroende till två nya killar hoppas vi ska stärka oss i arbetet vi har framför oss. Både Matt och Jonas har under sin karriär visat stora ledaregenskaper. Bakom dessa finns flera spelare som under sin tid i Lakers uppfyller de kriterier vi söker i kaptensroller men som kommer bidra lika mycket även utan en bokstav på tröjan.

#60 Erik Josefsson "C"
Under sina elva säsonger i Växjö Lakers har han bland annat varit med och tagit klubben till SHL, vunnit två grundseriesegrar, två SM-guld och är med sina 551 spelade grundseriematcher meste Lakersspelaren genom tiderna. Under sex säsonger har trotjänaren varit assisterande kapten men har nu tagit över kaptensbindeln från Liam Reddox.**

#48 Daniel Rahimi "A"
Sedan Daniel Rahimi kom till Växjö Lakers för två säsonger sedan har han tack vare sitt stora ledarskap haft ett "A" på bröstet och får fortsatt förtroende. Även i tidigare SHL-klubbadressen, LHC var han assisterande kapten.

#17 Jonas Engström "A"
I våras var han efter fyra år som lagkapten med och tog IK Oskarshamn till SHL efter att ha slagit ut Timrå i en sjunde avgörande match. Även i tidigare klubben Södertälje var Jonas lagkapten. Nu är han klar för spel i Växjö Lakers kommande två säsonger och kommer att vara en av de tre assisterande kaptenerna.

#2Mathew Bodie "A"
Den 29-årige kanadensiska backen Mathew Bodie är sedan tidigare känd som en sympatisk ledare och har varit kapten i hela fyra av de fem senaste lagen han representerat. För första gången är han nu på plats i svenska hockey ligan och blir en av Växjö Lakers assisterande kaptener.