• Huvudsponsorer

Norregårdsskolans fritidsgård på besök i VIDA arena

3 januari 2015 18:00
Gruppbild med ungdomar, ledare och Sam Hallam
Huvudtränare Sam Hallam har uppsnack med ungdomarna innan matchen.
Huvudtränare Sam Hallam har uppsnack med ungdomarna innan matchen.
Hugo Martinsson, Simon Seibold och Oscar Gustavsson går på hockey ibland och tycker det är jättekul att följa Växjö Lakers. De tror att matchen slutar 3-1, 2-0 eller 3-1.
My, Samina, Siham och Samida hoppas allihop på vinst för Växjö Lakers. De tror att det blir antingen 2-1, 3-1 eller 4-1.
Nellie Fransson, Cassandra Karlsson, Tilde Tomeby, Maja Käll och Josefine Rang hoppas allihop att Växjö Lakers ska vinna lördagens match mot Linköping.De går och kollar på Växjös matcher ibland och Cassandra säger att det är spännande när det blir lite bråk på isen.
Ola Gren, Agneta Hageltorn, Darmin Sobo, Bekim Muqa och Annelie Nilsson är fritidspersonal eller lärare som också följde med på lördagens match. Darmin, Bekim och Agneta tror på tre poäng ikväll, 5-1, 4-1 och 4-2, medan Ola och Annelie tror att Växjö Lakers avgör först i förlängning.
Nellie Johansson och Julia Petersson hoppas båda två att Växjö Lakers vinner lördagens match med antingen 2-1 eller 3-2. De säger att det förmodligen blir ganska jämnt.
Elvira och Alva hoppas att Växjö Lakers vinner mot Linköping och tror inte att Linköping gör ett enda mål utan att det istället slutar antingen 5-0 eller 3-0 till Växjö.
Nyhet

Norregårdsskolans fritidsgård var under lördagens match mot Linköping på besök i VIDA arena.


När ungdomarna från Norregårdsskolans fritidsgården kom till arena leddes de upp till plan 2 där huvudtränare Sam Hallam väntade på dem för att kunna snacka upp matchen, svara på frågor och informera om föreningen.

Sam berättade om Rhakshanis avstängning, målvaktsval, nya spelare, istid för spelare, hockeygymnasiet här i Växjö, hockey för de allra yngsta och lite personligt vad han tycker om Växjö.

>> Film från Norregårds Fritidsgård