Backgiganten Noah Welch är tillbaka
Publicerad: 2017-09-26
Nyhet
Inför säsongen 2012/13 kom nyheten att Växjö Lakers hade gjort klart med den amerikanska backen Noah Welch. Backen som sedan skulle komma att bli en viktig pusselbit i det lag som tog Växjö Lakers första SM-guld 2015. Med tre säsonger och 138 matcher i klubben står det nu klart att han är tillbaka!

Noah Welch kommer senast från SHL-konkurrenten Malmö Redhawks där han tillbringade föregående säsong. Nu kommer den vänsterskjutande backgiganten tillbaka till Växjö Lakers för att förstärka truppen.

"Jag och min familj är väldigt förväntansfulla"

- Jag och min familj är väldigt förväntansfulla över att komma tillbaka till Växjö som av många anledningar är en speciell plats för oss, såväl på som utanför isen. Jag hade två valmöjligheter men kom tillslut fram till att Växjö Lakers är det laget jag kommer kunna få bäst chans att vinna ännu ett mästerskap med. Jag är väldigt glad över att återigen få bli en del i Växjö Lakers pussel och kommer att hjälpa laget på alla sätt jag kan, säger en glad Noah Welch.

Såhär säger VD och Sportchef Henrik Evertsson om värvningen av Noah Welch;
- När möjligheten kom att plocka tillbaka Noah till vår organisation kände vi att det var ett logiskt steg i vår ambition att ha ett lag som är som bäst när det gäller som mest.

"Vi ser fram emot att jobba med varandra igen"

- Vi har tidigare haft mycket goda erfarenheter av Noahs vinnarinstinkt och vi ser fram emot att jobba med varandra igen. Noah Welch ansluter till truppen under senare delen av oktober. Kontraktet är skrivet säsongen 2017/18 ut, avslutar Henrik.

PR & Kommunikation Carolina Toresson