Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Red's Stora Hjärta

11 september 2013 09:45

Liam Reddox och hans fru Ashley har till den här säsongen tagit ett välgörenhetsinitiativ och köpt två säsongsbiljetter till barnkliniken i Växjö.


Initiativet har fått namnet Red's Stora Hjärta.

– Det var en idé som jag och Ashley fick i somras. Jag är i en lycklig position att få spela med Växjö Lakers vilket är en stor del av samhället i Växjö. Vi sade att om vi hade möjligheten att bryta de här barnens vardag med att ge dem en upplevelse och ett leende på läpparna så ville vi göra det, berättar Liam Reddox, som besökte barnkliniken förra veckan.

– Det var roligt. Att besöka barnen sätter saker och ting i perspektiv med tanke på allt som de går igenom. Det härligt att se deras leenden och kan jag bidra till fler leenden är det bara roligt.

– Jag säger samma sak, det är härligt att se alla glada barn och hur roligt de tycker det är att en Växjö Lakers-kille som Liam kommer på besök, säger Ashley Reddox.

Barnkliniken bedriver specialistläkarvård för barn och ungdomar och strävar efter erbjuda varje barn individanpassad vård. Nu har barnkliniken fått två säsongsbiljetter som de förfogar över hela säsongen - och barnen kommer också få chansen att träffa Liam Reddox efter matcherna.

– Det är helt fantastiskt och vi är tacksamma över att kunna skicka våra sjuka barn med någon förälder, syskon eller kompis till matcherna. Många ser redan fram emot detta. Vi är Växjö Lakers-fans och många av oss har redan varit på flera matcher, säger Lena Kjellsson på lekterapin.

Jan-Olof Swanteson, marknadschef på Växjö Lakers:

– Jag är glad och stolt att vi har spelare som Liam Reddox som tar sådana här initiativ. Det betyder väldigt mycket för oss.