Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Tisdag Tis 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Tisdag Tis 23 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Idag 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan

Specialistläkargruppen/Sensia flyttar till Vida Arena

16 december 2011 11:15

Elitserienykomlingen Växjö Lakers och Specialistläkargruppen/Sensia (SPLG/Sensia) startar samarbete i och med att SPLG/Sensia kommer att flytta delar av sina verksamheter inom företagshälsovård till Vida Arena.


Företaget kommer även att öppna en friskvårdsanläggning/gym i samma lokaler samt att man under 2012 har för avsikt att söka tillstånd att öppna en vårdcentralsfilial i samma lokaler.

Parterna kommer även ingå samarbete runt det idrottsmedicinska området som en del i High Performance Center (HPC), ett område som SPLG/Sensias ägare, Hermelinen Hälsovård AB har stor erfarenhet av.

– För oss är det med stor glädje vi inleder samarbetet med Växjö Lakers, det innebär även att vi etablerar oss till fullo med alla våra verksamhetsgrenar i och med att vi även startar en friskvårdsanläggning i Växjö, säger Lars-Erik Sjögren, nytillträdd VD i Specialistläkargruppen i Växjö AB.

– Vi hoppas att det skall attrahera Växjöborna att vi erbjuder ett heltäckande utbud från friskvård till specialistvård, där vår ledstjärna är att erbjuda hög kvalité, tillgänglighet samt möjlighet att upprätthålla god hälsa. Detta kommer att skapa unika möjligheter att förbättra vårt erbjudande till våra företagshälsovårdskunder i Växjö, fortsätter Lars-Erik Sjögren.

Detta är en milstolpe för Växjö Lakers

– Inom Växjö Lakers ser vi stora fördelar genom detta samarbete. Vi kommer till åtnjutande av högsta läkar- och rehabiliteringskompetens, något som kommer att visa sig allt viktigare i framtiden. Ju snabbare vi kan få tillbaks skadade spelare ju bättre förutsättningar har vi att lyckas sportsligt, säger Anders Öman, VD i Växjö Lakers.

– Vi ser också satsning som en oerhört viktig del i Arenastadens utveckling inom det idrottsmedicinska området. I och med detta samarbetet kommer våra företagspartners också att få del i hela den nya anläggningen med alla de tjänster som erbjuds av SPGL/Sensia något vi är riktigt stolta över, fortsätter Öman.

Ombyggnation och anpassning av ca 1400 m2 lokaler ska vara färdigställda till den sista februari och dörrarna öppnas för kunder första mars.

– Hyresintäkterna är viktiga och den sista pusselbiten i hela vår arenabudget, säger Anders Öman.