• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

Ny mediakub till hösten

8 maj 2019 15:30
Nyhet

Till hösten kommer publiken i VIDA Arena bjudas på ytterligare en dimension i matcharrangemanget då en sprillans ny mediakub i sömlös design kommer att monteras under sommaren, redo för premiär i samband med Lakersdagen och Skills Competition.


- Det känns riktigt roligt att kunna bjuda våra besökare på en uppgradering som heter duga. Då vi är de i hockey-Sverige som uppgraderat mest nyligen så innebär det också att vi kommer ha Sveriges skarpaste mediakub till vintern, säger en förväntansfull Henrik Evertsson.

Leverantören iCast levererade sin första mediakub någonsin i samband med byggnationen av VIDA Arena 2011. Sedan dess har de etablerat sig som leverantör inom mediateknik i Sverige såväl som utomlands. Under sommaren monterar iCast stolt sin andra mediakub till Växjö Lakers och VIDA Arena som blir hela 110 kvadratmeter.

- Det känns fantastiskt kul att få förnyat förtroende att leverera en mediakub till VIDA Arena och Växjö Lakers. Den nya sömlösa mediakuben blir på hela 110 kvadratmeter och med högre pixeltäthet än vi någonsin levererat vilket ska borga för en väldigt hög bildkvalitet på repriser och andra effekter under matcharrangemangen. Vår banbrytande design av mediakuber i sömlös design har rönt stor uppmärksamhet både i Sverige och utomlands.

Utöver klubbar i svensk hockey har även toppklubbar i schweiziska, norska och tyska hockeyligorna investerat i mediateknik från iCast. Efterfrågan på våra mediasystem är fortsatt hög och det känns oerhört inspirerande att få leverera en ny högupplöst mediakub till vårt hemmalag Växjö Lakers med Stort Hjärta, säger Mats Hultemark från iCast.