Växjö Lakers lånar back från KIK
Publicerad: 2022-01-05
Nyhet
Växjö Lakers lånar under veckan in den HockeyAllsvenska backen Viktor Grahn från Kristianstads IK för att stärka upp backsidan kommande två matcher.

Den 23-årige backen Viktor Grahn spelar sedan säsongsstarten i formstarka Kristianstads IK som överraskat och för närvarande ligger fyra i den HockeyAllsvenska tabellen. Viktor har stått för 15 (2+13) poäng på 30 spelade matcher. Allround-backen har senaste tre säsongerna spelat i Allsvenskan och HockeyEttan men har dessförinnan även 47 SHL-matcher i Luleå-tröjan på meritlistan. Nu gör han sig redo för SHL-comeback i Växjö, vars trupp han stärker upp under veckan.

Så här säger sportchef Henrik Evertsson om lånet;
- Vi får möjligheten att låna Viktor Grahn som bidragit till Kristianstad IK:s fina resultat så här långt. Det passar oss kanon nu när vi har så många skador på backsidan. Kristianstad var spellediga så tajmingen var rätt. Stort tack till KIK för gott samarbete.

Viktor är på plats i Växjö och kommer att träna med laget under dagen och vara tillgänglig för spel när Växjö Lakers möter Rögle under torsdagen och Luleå på lördag.

PR & Kommunikation Carolina Toresson