• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Inför Djurgården – Växjö

27 oktober 2018 11:00
Inför

I afton väntar match i huvudstaden mot Djurgården. Hemmalaget har två raka förluster i bagaget medan Växjö kommer till Stockholm med två raka vinster i ryggsäcken.


I kväll gästar tabellåttan Växjö Stockholmslaget och tabellfyran Djurgården i huvudstaden. Växjö har börjat hitta formen och kommer från två raka vinster där Luleå hemmabesegrades med 3-2 efter förlängning under torsdagskvällen. Austin Ortega och Pontus Holmberg gjorde Lakers mål under den ordinarie speltiden och backen Linus Högberg avgjorde i den efterföljande förlängningen.

Dagens motståndare, Djurgården, startade säsongen mycket bra, men har haft det tyngre på sistone. Stockholmarna har förlorat två raka matcher och har endast vunnit en av sina fyra senaste fighter. Senast föll Djurgården hemma mot Brynäs med uddamålet 1-2 och dessförinnan borta mot Färjestad med 3-4.

Växjö och Djurgården möttes fyra gånger under säsongen som gick där Stockholmslaget vann tre av matcherna. Samtliga matcher blev jämna och underhållande bataljer. I VIDA Arena vann Djurgården med 3-1 och 5-4 efter straffar. När det vankades hockey i huvudstaden vann Lakers den ena matchen med uddamålet 4-3 efter straffar och Djurgården den andra med uddamålet 2-1.

Lakers ligger åtta i tabellen med 16 inspelade poäng på elva matcher. Dagens motståndare, Djurgården, ligger på en fjärdeplats med 20 poäng på elva matcher. Lakers har således chansen att krympa avståndet till endast en poäng, men Djurgården kan också utöka det till sju poäng.

Växjö har chans att avancera upp till en femteplats vid vinst och Djurgården en andraplats. Vid förlust kan de båda lagen tappa flera positioner i tabellen. Så pass jämn är inledningen av säsongen.

Dagens match lagen emellan har alla förutsättningar för att bli en härlig match. Det är lördagseftermiddag, löningshelg där två tilltänkta topplag gör upp om tre viktiga poäng i kampen om placeringarna högre upp i tabellen.

Kvällens match spelas på Hovet, Stockholm, med nedsläpp 15.15.