Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec

Olle Lycksell har signat

25 juni 2021 12:15
Nyhet

Växjö Lakers fortsätter lagbygget och välkomnar den 21-årige talangen Olle Lycksell till klubben, senast från slutspelets kvartsfinalmotståndare Färjestad BK.


Centern Olle Lycksell är född och uppvuxen i Oskarshamn där han påbörjade sin hockeyresa som sedan gick vidare till Linköping och deras hockeygymnasium. I LHC gjorde han dessutom SHL-debut, blott 18 år gammal och har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Trots sin ringa ålder har han redan hunnit med fem säsonger i svenska hockey ligan där han stått för 61 poäng på 174 spelade grundseriematcher. Under 2017 års NHL-draft blev Olle draftad av Philadelphia Flyers i sjätte rundan som #168. Den 5 maj i år kontrakterades han av Flyers vilket innebär att NHL-klubben lånar ut centern till Växjö Lakers kommande säsong.

I helgen går flyttlasset till Växjö och på måndag ansluter Lycksell till laget och försäsongsträningen. Så här säger Olle om att komma till Växjö;

"Det ska bli skitskoj"

- Det ska bli skitskoj att få representera Växjö kommande säsong och få chansen att fortsätta utvecklas där. Det känns som en spännande trupp och det ska bli spännande att få träffa de nya lagkamraterna och bekanta mig med Växjö som stad. Det skulle vara roligt att få vara med och göra den resan Lakers gjorde i år och för egen del vill jag ta vid där jag avslutade förra säsongen.

Lagbygget inför säsongen 2021/2022 börjar alltmer ta form. Kontrakteringen av Olle blir den sjunde i ordningen bland nyförvärv.
- Olle är en av de unga spelarna i serien som står inför sitt definitiva genombrott. En spelare som liknar Fredrik Karlström i sin spelstil. Vi känner att Olle passar bra in för att fylla en av de luckorna vi har i lagbygget, säger Henrik Evertsson.

Lånekontraktet är skrivet på ett år och sträcker sig över säsongen 2021/2022.