• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

SR sänder från VIDA Arena

15 september 2011 15:57

Under kommande hockeysäsong kommer Sveriges Radio att samsända webbradio och webb-tv med Vida Arenas storbildsskärm, den så kallade mediakuben, vid Växjö Lakers alla hemmamatcher.


– Det här är ett unikt och helt nytt sätt för Sveriges Radio att möta våra många idrottsintresserade lyssnare, säger Ulf Myrestam, kanalchef för P4 Kronoberg.

– Ishockeyn är den största publiksporten lokalt just nu och därför är det naturligt att satsa extra på rapporteringen just kring elitserien och Växjö Lakers.

Redan två timmar före nedsläpp blir det intervjuer med spelare, tränare och experter blandat med musik. En halvtimme före matchen kommer ett direktsänt hockeymagasin med intervjuer från studion i Vida Arena. I pauserna följer direktsända spelar- och tränarintervjuer med kommentarer från Sveriges Radios hockeyexperter.

Förutom på den stora mediakuben över isen kommer sändningarna att kunna ses på ytterligare 18 olika tv-skärmar runt om i hela anläggningen.

– För oss innebär samarbetet med Sveriges Radio att vi adderar plusvärden för vår publik i Arenan. Vilket ligger i linje med vår ambition att leverara en upplevelse bättre än hemma, säger Anders Öman, vd för Växjö Lakers.

– Sverige Radio är en oberoende aktör som kan ge lyssnarna en ofärgad bild av elitserien. Det är äkta och trovärdigt som vi eftersträvar, avslutar Anders Öman

Så här sänder Sveriges Radio i Vida Arena
Sveriges Radio producerar ett hockeymagasin avsett för webbsändningar samt i Vida Arena i samband med 27 hemmamatcher säsongen 2011/2012.