• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

SR sänder från VIDA Arena

15 september 2011 15:57

Under kommande hockeysäsong kommer Sveriges Radio att samsända webbradio och webb-tv med Vida Arenas storbildsskärm, den så kallade mediakuben, vid Växjö Lakers alla hemmamatcher.


– Det här är ett unikt och helt nytt sätt för Sveriges Radio att möta våra många idrottsintresserade lyssnare, säger Ulf Myrestam, kanalchef för P4 Kronoberg.

– Ishockeyn är den största publiksporten lokalt just nu och därför är det naturligt att satsa extra på rapporteringen just kring elitserien och Växjö Lakers.

Redan två timmar före nedsläpp blir det intervjuer med spelare, tränare och experter blandat med musik. En halvtimme före matchen kommer ett direktsänt hockeymagasin med intervjuer från studion i Vida Arena. I pauserna följer direktsända spelar- och tränarintervjuer med kommentarer från Sveriges Radios hockeyexperter.

Förutom på den stora mediakuben över isen kommer sändningarna att kunna ses på ytterligare 18 olika tv-skärmar runt om i hela anläggningen.

– För oss innebär samarbetet med Sveriges Radio att vi adderar plusvärden för vår publik i Arenan. Vilket ligger i linje med vår ambition att leverara en upplevelse bättre än hemma, säger Anders Öman, vd för Växjö Lakers.

– Sverige Radio är en oberoende aktör som kan ge lyssnarna en ofärgad bild av elitserien. Det är äkta och trovärdigt som vi eftersträvar, avslutar Anders Öman

Så här sänder Sveriges Radio i Vida Arena
Sveriges Radio producerar ett hockeymagasin avsett för webbsändningar samt i Vida Arena i samband med 27 hemmamatcher säsongen 2011/2012.