Legends | Josh MacNevin
Publicerad: 2021-01-07
Legends
Efter uppehåll i mellandagarna är Legends tillbaka och vi presenterar ännu en legend i klubbens historia. I samband med kvällens hemmamatch mot Skellefteå AIK är det före detta Växjö Lakersspelaren Josh MacNevin som är matchens legend.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför kommer vi vid varje hemmamatch presentera en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier och den här matchens legend är ingen mindre än Josh MacNevin som spelade i Växjö Lakers säsongerna 2008/2009-2009/2010 och gjorde hela 88 poäng på sina 92 grundseriematcher!

#44 Josh MacNevin

Gör idag:
- Jag har coachat hockey på Universitetet och i WHL (Western Hockey League) de senaste sju åren samtidigt som jag har vidareutbildat mig.

Bästa minnet i klubben:
- Mitt bästa minne i Växjö Lakers och även i min hockeykarriär var mitt första år i Växjö när vi förväntades hamna i botten men tog oss till kvalserien.

Främsta målet:
- Bästa målet var när vi tog oss till kvalserien och jag gjorde det vinnande målet som tog oss vidare.

En Växjö Lakers-anekdot:
- Vi hade så många fantastiskt roliga stunder, så det är väldigt svårt att välja ut något. Men om jag var tvungen att välja ett något skulle jag säga när jag åkte fram och tillbaka i Danmark med Davy Lundbohm och min fru för att försöka hitta lägenheten som Växjö Lakers hyrde till oss. När vi äntligen hittade det var det en kille i den. Vi blev såklart förvånade och fick ett gott skratt.

Drömfemman i Växjö Lakers:
- Viktor Fasth i mål.
Johan Markusson och Davy Lundbohm som vingar, Robert Rosen i mitten.
På backposition, jag själv och Per Helmersson som min partner.
Vi får inte glömma Janne Karlsson i båset också.

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

PR & Kommunikation Carolina Toresson