• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Fredag Fre 2 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr

Victor Stjernborg skriver tvåårskontrakt

25 januari 2021 19:00
Nyhet

Efter att ha uppnått 100 spelade minuter SHL-hockey har han skrivit rookiekontrakt med Växjö Lakers och det står det klart att 17-årige Victor Stjernborg stannar i organisationen kommande två säsonger.


Inför säsongen 2018/19 kom forwarden Victor Stjernborg som 15-åring till klubben för spel i Växjö Lakers J18-lag. Säsongen därpå påbörjade han sin utbildning på Växjö Lakers Hockeygymnasium där han idag går i årskurs 2 på Växjö Fria och är lagkapten i Växjö Lakers J20. Med två starka säsongen i juniorverksamheten gjorde han den 19 november SHL-debut på bortais när Växjö Lakers ställdes mot Brynäs IF. I lördags var han uppsatt för spel för 16:e gången den här säsongen och gjorde skulle komma att göra sitt första SHL-mål när Växjö Lakers besegrade Brynäs med 5-2 i VIDA Arena.

Nu står det klart att talangen från Malmö skrivit tvåårskontrakt med Växjö Lakers och därmed stannar i organisationen till och med säsongen 2022/2023.

"Jag ser fram emot framtiden"

- Det är såklart jättekul att få förtroendet och chansen att utvecklas här i Växjö de nästkommande åren och jag ser verkligen fram emot framtiden, säger en glad Victor Stjernborg.

Sedan Victor kom till organisationen har han utvecklats i raketfart och tagit stora kliv i såväl klubben som i ungdoms- och juniorlandslagssammanhang där han spelat 27 matcher.

- Det är fantastiskt kul när man får arbeta med en junior som är så mogen som Victor. Från första dagen så har han kommit upp och levererat bra saker i nära nog varje moment. Under de kommande åren är jag övertygad om att han kommer växa ut till en av de spelarna som verkligen leder laget varje kväll, säger Henrik Evertsson.