• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Viktor Fasth förlänger

3 april 2020 11:30
Lagbygge 2020/2021

För tre år sedan kom nyheten att Viktor Fasth väljer att återvända till SHL och spel i Växjö Lakers. Kommande säsong blir hans sjunde i klubben då han förlängt kontraktet med ytterligare ett år.


Efter en sejour i KHL valde den välmeriterade målvakten att inför säsongen 2017/18 vända hem till Sverige, SHL och Växjö Lakers. Sedan han kom tillbaka till klubben har han kunnat addera en serieseger och ett SM-guld på meritlistan där vi sedan tidigare bland annat hittar ett VM-guld och ett VM-silver.

Med totalt sex säsonger i klubben är det nu klart att Viktor Fasth stannar i Växjö Lakers även kommande säsong 2020/2021.


"Vi har unfinished business"

- Jag är väldigt glad över att få representera Växjö Lakers även över nästa säsong!

Sättet förra säsongen slutade på får oss alla att känna att vi har "unfinished business", säger Viktor Fasth som nu gör sig redo för sin sjunde säsong i Växjö Lakers och femte säsong i Svenska Hockey Ligan.

Nu är kontraktet undertecknat och Viktor blir därmed en av två målvakter i kommande års Växjö Lakers.Henrik Evertsson om att förlänga kontraktet med Viktor Fasth;
- I och med Viktor Fasths påskrift har vi nu ett både spännande och stabilt målvaktspar. Fasth och Källgren ger oss både rutin och ungdomlig uppsida.