Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt

Målvakt klar för Växjö Lakers

10 november 2019 18:30
Nyhet

Växjö Lakers förstärker med ytterligare en målvakt och välkomnar 23-årige Erik Källgren, som efter en period i Nordamerika återvänder hem till Sverige.


Erik Källgren är född och uppvuxen i Stockholm med Lidingö Vikings som moderklubb. Sina juniorår tillbringade den 191 cm långa och 91 kg tunga målvakten i LHC:s organisation. Efter att ha blivit utlånad 3 matcher till Allsvenska IK Oskarshamn säsongen 2014/15 fick han på nytt förtroende säsongen därpå och lånades ut för spel i Allsvenskan även då. I 2015 års NHL-draft draftades Erik av Arizona Coyotes som nummer 183 i sjunde rundan.

Med draften samt en framgångsrik Hockeyallsvensk säsong i ryggen värvades målvakten till AIK där han tillbringat de senaste två åren och ifjol var han med och tog klubben till serieseger.

2019 års säsong inleddes med spel i AHL och ECHL. Nu återvänder han hem till Sverige och gör sig redo att ansluta till Växjö Lakers.

- Erik är en målvakt som vi tittade på förra året när han var med och förde AIK till serieseger i Hockeyallsvenskan. När han nu kom hem från Nordamerika tidigare än planerat valde vi att slå till, berättar Sportchef Henrik Evertsson.

Så här säger nyförvärvet om att komma till Växjö Lakers;
- Det känns riktigt bra att få komma till Växjö. Jag är jätteglad över att få den här chansen och jag tror verkligen att Växjö Lakers är rätt miljö för mig att fortsätta utvecklas i. Jag ser fram emot att få representera klubben.

Kontraktet gäller till och med säsongen 20/21.