Legends | Nicklas Rahm
Publicerad: 2021-03-10
Legends
Imorgon väntar grundseriens sista Smålandsderby när HV71 gästar VIDA Arena. Matchens legend är ingen mindre än före detta spelaren och tränaren Nicklas Rahm som tillbringade sju säsonger i klubben.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför presenterar vi vid varje hemmamatch en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier. Den här matchens legend är Nicklas Rahm som spelade 2009-2011 i klubben, var fystränare 2011-2013 och assisterande tränare 2013-2016.

#9 Nicklas Rahm

Gör idag:
- Är mellan jobb.

Bästa minnet i klubben:
- Helt klart SM-guldet 2015. Men även många fina minnen från den tiden i Allsvenskan då det var fantastisk sammanhållning i laget! Alla kände sig viktiga och det var det som tog oss till SHL 2011!

Främsta målet:
- Det blir 6:e finalen mot Skellefteå 2015. Underläge 0-2 som vi tog till övertid innan Kiiskinen avgjorde i sudden!

En Växjö Lakers-anekdot:
- Det måste ju bli när det blev konkurrens från flera olika ”fika-grupper” när laget åkte på bortaresor med buss! Vi längst bak, kända för att vara lite tuffare, körde på klassiska grejer såsom bullar och bakverk! Vi sträckte det så långt att någon köpte räkbakelse från CityGross! Då tog Bena saken i egna händer, han var med i en utbrytargrupp, och köpte coca-cola och en kräfta var till sina gubbar i gruppen!! Tror det aldrig, varken före eller efter detta, har ätits kräftor i en buss på väg till bortamatch.🧐

Drömfemman i Växjö Lakers:

Målvakt:
Viktor Fasth

Backar:
Björn Karlsson
Tom Linder

Forwards:
Johan Markusson
Erik Josefsson
Johan ”BoIS” Andersson

Bubblare:
Christian Magnusson

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

PR & Kommunikation Carolina Toresson