• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Fredag Fre 2 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr

Legends | Tom Linder

24 februari 2021 17:00
Legends

Äntligen dags för hemmamatch igen och det har blivit dags att presentera matchens legend i samband med morgondagens match mot Linköping. Då är det backen Tom Linder som är matchens legend.


På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför presenterar vi vid varje hemmamatch en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier. Den här matchens legend är ingen mindre än Tom Linder som spelade fem säsonger i klubben 2008-2013.

#8 Tom Linder

Gör idag:
- På dagarna är jag säljare på DUAB, övrig tid är jag stolt pappa till 2 pojkar, Olle 6 år och Nils 3 år. Bor på familjegården i Mönsterås där vi har kor, hästar, får, höns och skog som vi brukar ihop med familjen.

Bästa minnet i klubben:
- Mitt bästa minne är vår allra första SHL-match, Frölunda borta i Scandinavium! Minns inte hur matchen gick men jag minns förväntan inför, stämningen under och hur stolt staden, klubben, fansen och hela laget var!

Främsta målet:
- Det blev inte så många mål från mig. Men jag minns ett mål mot BIK Karlskoga som avgjorde matchen. Det var alltid gott att vinna mot dom och dessutom få avgöra.

En Växjö Lakers-anekdot:
- Vår allas legend Janne Karlsson älskade att basta, det ledde till en del möten med Janne i Bastun. Daniel Åhsberg hade precis duschat och klätt på sig när Janne ropade in han i bastun. Mötet tog ca 20 minuter och en svettig Åhsberg kom ut och såg inte så nöjd ut. Men kul va det för oss!

Drömfemman i Växjö Lakers:

Backparet
Jeremias "Gary" Augustin
Björn "Bena" Karlsson

Forwards
Sebastian "Basse" Magnusson
Johan "38" Markusson
Steve "Stig" Saviano

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett