• Huvudsponsorer

Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Växjö Lakers juniorer får mycket speltid i SHL

20 december 2018 19:30
Nyhet

De senaste säsongernas framgångar för Växjö Lakers J20-lag syns tydligt när man tittar hur många juniorer som från chansen att spela SHL.


Växjö Lakers framgångsrika J20-lag har de två senaste säsongerna nått final i SM-slutspelet. De har förlorat lite snöpligt i båda finalerna med uddamålet men spelat fantastiskt hockey och framtiden ser väldigt bra ut på juniorsidan. Växjö Lakers J18-lag har för första gången i klubbens historia kvalificerat sig till J18-allsvenskan denna säsong.

Växjö Lakers ligger i toppskiktet av alla lag i SHL när man ser till hur många juniorer som får chansen att spela i A-laget. Även när man tittar på speltiden som dessa spelare får, ligger Växjö Lakers i topp.

-Det är jättekul att lyfta upp spelare från juniororganisationen och det är viktigt för oss i lagbygget att ha dessa ungdomar att tillgå. Det här är det hungriga killar som utvecklas varje vecka. När juniorspelarna är tillräckligt bra ska de få spela med A-laget, det är en uttalad målsättning och nu har vi sett tydliga resultat på detta under de sista två åren säger Henrik Evertsson, Sportchef & VD i Växjö Lakers.