• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Idag 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

Växjö Lakers välkomnar Dennis Everberg

6 maj 2016 18:00

Inför säsongen 2014/15 lämnade han Sverige för spel i NHL. Nu återvänder 24-åringen till Sverige och är klar för spel i Växjö Lakers - Vi välkomnar Dennis Everberg.


Dennis Everberg, 24 år är född och uppvuxen i Västerås där han som 5-åring började spela hockey i moderklubben Västerås IK. När forwarden var 10 år flyttade han till Ängelholm och vid 15-års ålder blev han antagen till Rögle BK:s hockeygymnasie. Efter att ha fått chansen i A-truppen ett flertal tillfällen under sina juniorår skulle även Rögle BK komma att bli klubben där Dennis debuterade som senior. Säsongen 2013/14 stod Dennis för en riktigt stark allsvensk säsong och lämnade kommande säsong för spel i NHL-laget Colorado Avalanche.

Den 193 cm långa och 93 kg tunga vänsterskytten har 70 NHL-matcher, 66 AHL-matcher, 85-SHL matcher och 127 Allsvenska matcher på sitt CV. Föregående säsong spenderades mestadels i Colorados farmalag, San Antonio Rampage där forwarden stod för 40 poäng på 54 matcher.

Idag blev det klart att forwarden kommer att tillhöra Växjö Lakers spelartrupp kommande två säsonger.

- Det känns jätteskönt att vara klar för Växjö Lakers som har gjort en inspirerande resa till att bli ett topplag i SHL på så kort tid, säger Dennis.

Hur skulle du beskriva dig själv som ishockeyspelare och vad hoppas du kunna bidra med till laget?

- Jag ser mig själv som en skridskostark forward som är bra i spelet runt kassen. Min ambition är att kunna bidra med hårt jobb över hela banan och såklart göra något mål. Förhoppningsvis kan både jag och laget ha en framgångsrik säsong!

Växjö Lakers har hittills presenterat 7 nyförvärv inför kommande säsong 2016/17. Såhär säger sportchef Henrik Evertsson om det senaste tillskottet Dennis Everberg;

- Dennis är en spelare vi följt under lång tid. En bra mix av storlek, skill och karaktär. Vår gemensamma ambition är att Dennis skall tillbaka till NHL och det genom riktigt bra utveckling och insatser hos Växjö Lakers.