• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar

Växjö Lakers välkomnar Dennis Everberg

6 maj 2016 18:00

Inför säsongen 2014/15 lämnade han Sverige för spel i NHL. Nu återvänder 24-åringen till Sverige och är klar för spel i Växjö Lakers - Vi välkomnar Dennis Everberg.


Dennis Everberg, 24 år är född och uppvuxen i Västerås där han som 5-åring började spela hockey i moderklubben Västerås IK. När forwarden var 10 år flyttade han till Ängelholm och vid 15-års ålder blev han antagen till Rögle BK:s hockeygymnasie. Efter att ha fått chansen i A-truppen ett flertal tillfällen under sina juniorår skulle även Rögle BK komma att bli klubben där Dennis debuterade som senior. Säsongen 2013/14 stod Dennis för en riktigt stark allsvensk säsong och lämnade kommande säsong för spel i NHL-laget Colorado Avalanche.

Den 193 cm långa och 93 kg tunga vänsterskytten har 70 NHL-matcher, 66 AHL-matcher, 85-SHL matcher och 127 Allsvenska matcher på sitt CV. Föregående säsong spenderades mestadels i Colorados farmalag, San Antonio Rampage där forwarden stod för 40 poäng på 54 matcher.

Idag blev det klart att forwarden kommer att tillhöra Växjö Lakers spelartrupp kommande två säsonger.

- Det känns jätteskönt att vara klar för Växjö Lakers som har gjort en inspirerande resa till att bli ett topplag i SHL på så kort tid, säger Dennis.

Hur skulle du beskriva dig själv som ishockeyspelare och vad hoppas du kunna bidra med till laget?

- Jag ser mig själv som en skridskostark forward som är bra i spelet runt kassen. Min ambition är att kunna bidra med hårt jobb över hela banan och såklart göra något mål. Förhoppningsvis kan både jag och laget ha en framgångsrik säsong!

Växjö Lakers har hittills presenterat 7 nyförvärv inför kommande säsong 2016/17. Såhär säger sportchef Henrik Evertsson om det senaste tillskottet Dennis Everberg;

- Dennis är en spelare vi följt under lång tid. En bra mix av storlek, skill och karaktär. Vår gemensamma ambition är att Dennis skall tillbaka till NHL och det genom riktigt bra utveckling och insatser hos Växjö Lakers.