VIP-inspark på O´Learys
Publicerad: 2019-08-23
VIP
Växjö Lakers hälsar alla VIP-are välkomna på säsongens allra första VIP-kväll! Kvällen inleds med roliga aktiviteter på O´Learys och avslutas med spelarpresentation på Konserthuset.

Vi kickstartar säsongen 2019/2020 med en helkväll på O'Learys där det bjuds på roliga aktiviteter och bra mat. Spelarna finns på plats mellan kl.18:00-19:30, därefter förflyttar vi oss till Konserthuset för den årliga spelarpresentationen.

Alla aktiviteter är kostnadsfria i samarbete med O´Learys. Bowling, shuffleboard, VR och multisimulatorn är reserverade under kvällen till just dig som Växjö Lakers VIP och Växjö Lakers A-lagsspelare utmanar dig gärna på aktiviteterna.

Bokning av aktiviteter sker på plats i baren vid ankomst mot uppvisande av VIP-kort. Först till kvarn gäller och då platserna är begränsade rekommenderar vi att ni är ute i god tid.

I år har du dessutom möjlighet att bjuda med hela familjen på evenemanget, inbjudan gäller dig som privat säsongskortsinnehavare med familj. OBS - inbjudan gäller endast privata säsongsabonnenter, företagspartners har fått separat inbjudan.

PROGRAM
17:30 Drop in på O´Learys
18:00-19:30 Spelare på besök
19:45 Promenad till Konserthuset
20:00 Spelarpresentation på Konserthuset

Grillbuffé på O´Learys
O´Learys har kvällen till ära tagit fram en buffé med flera goda alternativ med såväl kött som vegetariskt. Buffén består bland annat av BBQ- pulled beef, marinerad kycklingfilé, grillad fläskfilé och potatisgratäng med smarriga tillbehör.

Observera att det endast finns ett begränsat antal platser, buffén kan bokas till via anmälningsformuläret och kostar endast 129 kr per person.

» Anmäl dig här

OBS! Glöm inte att ta med ditt VIP-kort, vi ses! {!B}

Privatmarknad Tilde Tomeby