• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 5 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

Växjö och Mora prisas för sina fans

17 april 2018 14:00
SHL

NordicBet Fan Awards är avslutad för i år. Efter en jämn och spännande finalomgång i röstningen är vinnarna nu utsedda. Mora IK-supportern Dan Ljungberg tilldelas priset Årets fan medan Växjö tar hem de två andra kategorierna för Årets tifo och Årets assist.


SHL-säsongen lider mot sitt slut och bara finalomgången återstår. Redan nu är det avgjort vilka som vinner årets upplaga av NordicBet Fan Awards – priset där Sveriges mesta och bästa hockeyfans lyfts fram. Med tusentals röster har vi tillslut fått fram vilka läktarinsatser som förtjänar att lyftas lite extra.

Vinnarna är:

Årets Fan: Dan Ljungberg från Mora ”En riktig glädjespridare!” ”Lever för vårt Mora IK.” ”En stor pådrivare på läktaren.”

Årets tifo: Växjö mot Brynäs den 18 mars ”De stora gör skillnad – framgång byggs av gemenskap”

Årets assist: Lakers Lakejer för bortaresan mot Malmö För bortaresan mot Malmö – där 1000 Växjöfans intog Malmö Arena.

Det är andra året i rad som SHL:s huvudsponsor NordicBet arrangerar NordicBet Fan awards, i samarbete med SHL. Syftet är att lyfta och prisa insatser utanför rinken. Precis som förra året har klubbarna själva tillsammans med hockeyfans runt om i Sverige kunnat nominera sina favoriter. Därefter har närmare 15 000 fans lagt sin röst på sina favoriter via shlbloggen.se

- Svensk hockey är fantastiskt och en stor del av upplevelsen är publiken. Ingenstans i världen återfinns ett publikstöd ens i närheten av det vi har i SHL. Det förtjänar att sägas om och om igen - och självklart även med ett fint årligt pris till dem bästa av de bästa, säger Emil Hansen på NordicBet.

Priset till Årets Fan är 10 000 kronor till fanklubben samt två säsongsbiljetter för nästa säsong, att använda själv eller ge till någon som borde gå på fler matcher. Priset för Årets tifo är 10 000 kronor till den vinnande tifo-gruppen och Årets assist får, precis som de andra 10 000 kronor.