• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Växjö och Mora prisas för sina fans

17 april 2018 14:00
SHL

NordicBet Fan Awards är avslutad för i år. Efter en jämn och spännande finalomgång i röstningen är vinnarna nu utsedda. Mora IK-supportern Dan Ljungberg tilldelas priset Årets fan medan Växjö tar hem de två andra kategorierna för Årets tifo och Årets assist.


SHL-säsongen lider mot sitt slut och bara finalomgången återstår. Redan nu är det avgjort vilka som vinner årets upplaga av NordicBet Fan Awards – priset där Sveriges mesta och bästa hockeyfans lyfts fram. Med tusentals röster har vi tillslut fått fram vilka läktarinsatser som förtjänar att lyftas lite extra.

Vinnarna är:

Årets Fan: Dan Ljungberg från Mora ”En riktig glädjespridare!” ”Lever för vårt Mora IK.” ”En stor pådrivare på läktaren.”

Årets tifo: Växjö mot Brynäs den 18 mars ”De stora gör skillnad – framgång byggs av gemenskap”

Årets assist: Lakers Lakejer för bortaresan mot Malmö För bortaresan mot Malmö – där 1000 Växjöfans intog Malmö Arena.

Det är andra året i rad som SHL:s huvudsponsor NordicBet arrangerar NordicBet Fan awards, i samarbete med SHL. Syftet är att lyfta och prisa insatser utanför rinken. Precis som förra året har klubbarna själva tillsammans med hockeyfans runt om i Sverige kunnat nominera sina favoriter. Därefter har närmare 15 000 fans lagt sin röst på sina favoriter via shlbloggen.se

- Svensk hockey är fantastiskt och en stor del av upplevelsen är publiken. Ingenstans i världen återfinns ett publikstöd ens i närheten av det vi har i SHL. Det förtjänar att sägas om och om igen - och självklart även med ett fint årligt pris till dem bästa av de bästa, säger Emil Hansen på NordicBet.

Priset till Årets Fan är 10 000 kronor till fanklubben samt två säsongsbiljetter för nästa säsong, att använda själv eller ge till någon som borde gå på fler matcher. Priset för Årets tifo är 10 000 kronor till den vinnande tifo-gruppen och Årets assist får, precis som de andra 10 000 kronor.