• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Måndag Mån 21 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan

Växjö Lakers förlänger med Viktor Andrén

30 maj 2017 15:30
Nyhet

Växjö Lakers målvaktssida är sedan tidigare intakt inför kommande säsong. Som en del i det långsiktiga byggandet väljer man dock att förlänga kontraktet med Viktor Andrén ytterligare två år.


Mariestadsonen Viktor Andrén kom till Växjö Lakers redan 2012 för att spela juniorhockey i Växjö Lakers J20. Efter två säsonger i klubben lämnade han för spel i dåvarande Division 1-klubben IK Pantern. Efter att ha varit med och säkrat Allsvenskt kontrakt med Pantern signade Växjö Lakers Viktor som skrev på för två år, där den första säsongen skulle innebära utlåning till Pantern och ett års spel i Allsvenskan.

Inför säsongen 2016/17 plockade man hem Viktor som gjorde SHL-debut med bravur och stod hela 23 matcher i grundserien och 1 match i slutspelet. Med ett år kvar förlänger nu Växjö Lakers kontrktet ytterligare två säsonger, till och med 2019/20.

Sportchef Henrik Evertsson om kontraktsförlängningen:
- Vi har idag förlängt kontraktet för Viktor Andrén med ytterligare två säsonger. Viktor gjorde en väldigt bra debutsäsong i SHL och vi känner att det är detta målvaktsparet vi vill bygga på. Därför känns det perfekt att även Viktor Andréns avtal sträcker sig tre år framåt, innevarande år medräknat.

Viktor Andrén kommer därmed att bilda målvaktspar med Viktor Fasth kommande tre säsonger. En utmaning som han ser väldigt mycket fram emot.
- Att få tillhöra Växjö Lakers ytterligare två säsonger känns väldigt inspirerande. I och med att klubben ville förlänga mitt kontrakt redan nu så känns det verkligen som dom tror på mig. Samtidigt som jag får lite mera tid på mig att växa in i SHL-kostymen på allvar, säger en glad Viktor Andrén.